Ta en titt på et hjemme- og hagespa, og den avslappede følelsen feier over deg. Hvorvidt hot tub er i bakken eller over, omgitt av vakkert landskap eller sitter på terrassen din bak, er hele formålet å gi et sted å slappe av og la hverdagens bekymringer smelte bort.

Mens det å legge til venner, familie, musikk og spa-spill gir en flott fest, kreves noen ganger en roligere spa-opplevelse. Leser inn hot tubs kan bare gi den perfekte blandingen av ensomhet og pulserende vann som trengs for å slappe av selv den mest stressede og overtrøtte moren.

Kvinne slapper av i en hot tub

Sol + Vann + Ord = Lykke

Forskning viser at det er mange helsemessige fordeler med en hot tub. De slapper av muskler, fremmer god søvn og forbedrer til og med humøret ditt. Solen er like gunstig, fremmer generell helse og reduserer angst. Som mødre er disse fordelene avgjørende.

Når du legger til en god bok, legger du til humor, mental stimulering, selvhjelp – hva enn som appellerer til deg på et personlig nivå. Vurder å kjøpe en eBok-leser som er vanntett for å gi ekstra fleksibilitet. Tilsett en kald drink og babymonitoren, og lurtiden blir til mamma-tid.

Ordene betyr noe

Velge din hot tub lesestoff er et ganske personlig valg. Likevel er det noen alternativer som virkelig skiller seg ut.

  • Best Selgere — Sjekk ut New York Times bestselgerliste. De sporer nye utgivelser og pocketbøker. The Hunger Games er en morsom historie for unge voksne som garantert vil holde interessen din.
  • Fantasy/Science Fiction – – Noen ganger er en flukt det du trenger, og en fantasy- eller sci-fi-bok er akkurat tingen. Prøve Spillet av troner saga for en sommer verdt å lese.
  • Litt romantikk – Prøv en "søte" romantikk for å unnslippe hverdagens stress. Forfatterne Nora Roberts og Danielle Steel er alltid gode valg.
  • thrillere — Detektivromaner og skrekkhistorier er alltid store rømninger. Vurder å følge en serie, som Alex Cross-serien av James Patterson. Hans siste tilbud er Drep Alex Cross.
  • Hjelp deg selv — Velg noen få selvhjelpsbøker for å løse eventuelle problemer du står overfor. Organisasjon, barnepass og tidsstyring er alle utmerkede valg. Menneskets søken etter mening kan endre livet ditt.

Hva det tar

Før du sklir inn i hot tub, sørg for å få alt du trenger for en avslappende ettermiddag. Boken din, et håndkle, solbriller, en drink og en tidtaker er nødvendigheter. Vurder å legge til en spa-caddie eller et sidebord for å holde alle godsakene dine. Legg til litt snacks, litt musikk og litt solkrem for å virkelig nyte ettermiddagen.

Hvis du bare er ute etter litt alenetid, er lesing den perfekte løsningen. Hvis du i stedet vil ha litt voksentid, vurder å starte en bokklubb med møter som holdes i hot tubs! Uansett hva du leser, en gang i hot tub med en god bok vil alltid være godt brukt tid, noe som gjør deg mer avslappet, mer uthvilt og en bedre mor.

Sjekk ut noen flere forslag til alternative måter å slappe av og dra nytte av hot tub.