Om Arctic Spas

Kundebehov, nyskapende ingeniørarbeid, medarbeiderdedikasjon og vår
fantastisk forhandlernettverk er grunnlaget for vår suksess.

 

Teamet vårt streber alltid etter å finne innovative løsninger for å lage hot tub
oppleve enkelt, morsomt og uforglemmelig for våre kunder.

Arctic Spas - En unik Hot Tub Produsent

Arctic Spas® ble grunnlagt i 1994. Eierskapsgruppen er en unik gruppe gutter, som alle har vokst opp på gårder og i små landlige samfunn i det vestlige Canada, hvor verdien av ditt ord langt oppveier din kommersielle suksess. Vi har båret de samme verdiene gjennom hele kulturen i virksomheten vår.

Vi er stolte av å lytte og støtte våre kunder, forhandlere og ansatte. Besøk et av våre utstillingslokaler eller våre fabrikker og snakk med hvem som helst, det er åpenbart at vi alle tar det å tilby det beste produktet og tjenesten i bransjen på alvor. Vi har alltid vært kjent for vår produktkvalitet og innovasjon.

Vårt fokus fortsetter å være på å tilby de mest innovative designene, gi en fantastisk hot tub erfaring, koster mindre å betjene og krever minst mulig vedlikehold. Spaene våre kombinerer den mest avanserte spa-teknologien med konstruksjonsteknikker i verdensklasse for å sikre din nytelse i årene som kommer.

Bli en del av Arctic Spas familie med vår franchisemulighet!

Arctic Spas ® De første 

Vi leder der andre følger etter.

Over hele verden, Arctic Spas er mest kjent for to ting – å lage vakre hot tubs spesialbygd for ekstremvær, og for å presse de teknologiske grensene til vår bransje.

Siden oppstarten for nesten 30 år siden, har vi vært banebrytende for dusinvis og dusinvis av innovasjoner som gjør det enklere, mer avslappende og morsommere å eie og nyte spaene våre.

Og nå er det business as usual for vårt FoU-team, ettersom de har avduket det fantastiske onSpa® med WebConnect, noe som gjør sanntidsovervåking og total kontroll over spaet ditt hvor som helst på planeten til en realitet.

Her er en liten liste over noen av våre favorittmilepæler!

Anførselstegn åpne

Vi vil gjerne takke deg for at du vurderer å gå inn i "varmt vann!" Fra vår landlige bakgrunn er vi stolte av produktet vårt og selskapet vi har bygget. Vårt håndtrykk er vårt bånd, og vi tror at vårt viktigste engasjement er til deg, den glade varmetubberen.

Vi tror at hvis du spør rundt, vil du høre at vi er et selskap bygget med ærlighet og integritet. Vi bygger flotte spa og vi står bak dem bedre enn noen andre. Vår intensjon har aldri vært å være størst.

Målet vårt har alltid vært å bli anerkjent som best. Vi jobber hardt hver dag for å tilby et spa som overgår det resten av bransjen har å tilby med hensyn til lang levetid, effektivitet, pålitelighet og innovasjon. Vi vil gjerne få deg inn i "varmt vann", og vi vet at du vil fortelle vennene dine.

“Det er et arktisk spa”

Anførselstegn stengt

UTMERKELSER

Arctic Spas er tildelt EY Entrepreneur of The Year® 2019 for kategorien Manufacturing and the Prairies Region

EY Entrepreneur of the Year® Priser ble holdt i Calgary, AB i går kveld, og det er med stor stolthet å kunngjøre eiere Darcy Amendt, Dennis Kellner og Brent Macklin vunnet priser i kategorien Manufacturing and the Prairies Region.

EY Entrepreneur of the Year® 2019
CIPEC-prisen

Blue Falls Manufacturing Limited, produsenten av Arctic Spas, er stolt over å være mottaker av en Canadian Industry Program for Energy Conservation (CIPEC) Leadership Award, støttet av ecoENERGY Efficiency-initiativet.

Denne prisen feirer prestasjonene til Canadas industribedrifter og øker bevisstheten om at energieffektivitet er bra for næringslivet og miljøet.

Arctic Spas Produksjonssjef, Marcel roller, vant en eAward i 2005 i kategorien "Forretningsresultater - bunnlinjen" for sin dedikasjon til å bygge et effektivt og effektivt produksjonsteam.

i 2005 Arctic Spas ble nominert i seks kategorier til eAwards, et program for ansattes anerkjennelse som tilbys av magasinet Alberta Venture. Vi ble valgt ut som finalister i fire kategorier, et enestående nivå av anerkjennelse.

Designpris
Magasinet Alberta Venture

Det er ingen stor hemmelighet at drivkraften bak enhver vellykket satsning er folkene. Den største ressursen til selskapet vårt er våre ansatte. Vi er forpliktet til å utvikle en godt trent, motivert arbeidsstyrke, og også dette har vakt oppmerksomhet.

Arctic Spas har igjen blitt anerkjent for å tjene en plass på den prestisjetunge PROFIT 100-listen over Canadas raskest voksende selskaper. Denne prisen, delt ut av Profit Magazine, anerkjenner kanadiske selskaper som har vist solid økonomisk vekst i løpet av forrige forretningsår.

 

Dette er det fjerde året på rad for Arctics inkludering på resultatlistene. Vi dukket opp på 166. plass i 2002-noteringen, ble omtalt på 87. plass i 2003-noteringen, gjorde et stort skudd på 77. plass i 2004-noteringen, og kom på 90. plass i 2005.

Bare en håndfull selskaper har vist dette nivået av vedvarende vekst, og ingen konkurrerende kanadisk spa-selskap kan måle seg med denne rekorden.

 

Profitt 100
50 Canadas best administrerte selskaper
IT-prisen

In 2003 var vi en del av en kronikk i PROFIT Magazine om vellykkede globale virksomheter for våre hot tub satsinger i Europa og Australia.

Blue Falls Manufacturing har blitt kåret til en regional finalist for Canadas 50 Best Managed Companies 2005-program. Dette tar oss automatisk videre til den nasjonale finalen.

Best Managed Awards-programmet anerkjenner selskaper som opererer på de høyeste nivåene av forretningsytelse. Det ser på mer enn sunn økonomi. Best Managed-betegnelsen symboliserer bedriftens suksess: selskaper fokusert på sin kjernevisjon, skaper interessentverdier og utmerker seg i den globale økonomien.

19. mai 2005 ble Blue Falls Manufacturing Ltd tildelt 2005 Convergence Award of Excellence. Presentert av Convergence, den største teknologikonferansen og utstillingen i Vest-Canada, anerkjenner prisen selskapets evne til å anvende IT-løsninger på forretningsutfordringer for å generere vedvarende verdi og konsistent ytelse.