tilgjengelighet

Arctic Spas Tilgjengelighetserklæring

Oppdatert: desember 2019.

general

Arctic Spas nettsteder bestreber seg på å sikre at tjenestene deres er tilgjengelige for funksjonshemmede. www.arcticspasbrandcore.com har investert en betydelig mengde ressurser for å bidra til å sikre at nettstedet blir gjort enklere å bruke og mer tilgjengelig for mennesker med nedsatt funksjonsevne, med den sterke troen på at enhver person har rett til å leve med verdighet, likhet, komfort og selvstendighet.

Tilgjengelighet på denne nettsiden

Arctic Spas nettsteder gjør tilgjengelig UserWay Website Accessibility Widget som drives av en dedikert tilgjengelighetsserver. Programvaren tillater det Arctic Spas nettsteder for å forbedre samsvar med retningslinjer for tilgjengelighet for nettinnhold (WCAG 2.1).

Aktiverer tilgjengelighetsmenyen

De Arctic Spas nettsteds tilgjengelighetsmeny kan aktiveres ved å klikke på tilgjengelighetsmenyikonet som vises på hjørnet av siden. Etter å ha utløst tilgjengelighetsmenyen, vennligst vent et øyeblikk til tilgjengelighetsmenyen lastes inn i sin helhet.

Ansvarsfraskrivelse

Arctic Spas nettsteder fortsetter sin innsats for å stadig forbedre tilgjengeligheten til nettstedet og tjenestene i den tro at det er vår kollektive moralske forpliktelse å tillate sømløs, tilgjengelig og uhindret bruk også for de av oss med funksjonshemninger.

I et kontinuerlig forsøk på å kontinuerlig forbedre og rette opp tilgjengelighetsproblemer, skanner vi også regelmessig denne nettsiden med UserWays Tilgjengelighetsskanner for å identifisere og fikse alle mulige tilgjengelighetsbarrierer på nettstedet vårt. Til tross for vår innsats for å gjøre alle sider og innhold på denne nettsiden fullt tilgjengelig, kan det hende at noe innhold ennå ikke er fullstendig tilpasset de strengeste tilgjengelighetsstandardene. Dette kan være et resultat av ikke å ha funnet eller identifisert den mest hensiktsmessige teknologiske løsningen.

Her for deg

Hvis du har problemer med noe innhold på Arctic Spas nettsteder eller trenger hjelp med noen del av nettstedet vårt, vennligst kontakt oss i løpet av normal åpningstid som beskrevet nedenfor, og vi hjelper deg gjerne.

Kontakt oss

Hvis du ønsker å rapportere et tilgjengelighetsproblem, har spørsmål eller trenger hjelp, vennligst kontakt denne nettsidens kundestøtte som følger:

Kontakt oss hvis du har spørsmål eller spørsmål her.