Arctic Spas UKOm litt over to uker Arctic Spas ®-forhandlernettverket vil konvergere til midtlandet i Storbritannia for vårt årlige internasjonale seminar. Vi har valgt å reise til det morsomme gamle England, siden det har vært vår europeiske operasjonsbase i mer enn et tiår. Arctic Spas bedriftens ansatte vil jobbe sammen med våre forhandlere for å presentere og diskutere strategier og innovasjoner, vise nye produkter og komponenter og generelt arbeide sammen, og strebe etter å bygge bedre produkter, bedre forhandlere og en bedre Arctic Spas.

 

Seminardeltakere fra hele verden vil ikke bare nyte det legendariske kameratskapet og moroa Arctic Spas seminar – lær og del ideer over 3 dager med seminarøkter, men opplev mange ikoniske engelske herligheter. Vi skal bo i et flere hundre år gammelt slott, vi vil besøke gamle monumenter, oppleve den fantastiske kulturen i England og, høyst sannsynlig, prøve en pub eller to!

 

Alle her kl Arctic Spas bedrifter er begeistret – vi ser frem til å se våre venner og forretningspartnere veldig snart! Jubel. For å holde kontakten med seminar #ArcticSpasUK2013 og sjekk oppdateringene våre på Facebook-siden vårwww.facebook.com/Arctic.Spas.Hot.Tubs