Arctic Spas Håndbok

Konstruert for verdens hardeste klimaer®

Ikke glem å sjekke ut vår Hot Tubs og Allværsbasseng rekkevidde.

Last ned hele PDF-en her

Hvert Arctic Spa kommer med denne brukerveiledningen, men her er den online for enkelhets skyld.

Last ned manualen din nedenfor:

arcticspas manual bok

Gratulerer!

Ditt valg av et Arctic Spa indikerer at du er dedikert til fortreffelighet. På Arctic Spas® vi tror det kreves et godt grunnlag for å bygge et overlegent produkt, både i design og filosofi. Kanadisk bygget med de fineste materialene og avansert teknologi for å tåle selv de tøffeste værforhold, Arctic Spas® er laget for å opptre... uansett hvor du tilfeldigvis bor.

For å bruke spaet på en sikker og effektiv måte, anbefaler vi at du tar deg tid til å lese denne håndboken før du kobler til og bruker spaet. Denne veiledningen vil gjøre deg kjent med betjeningsfunksjonene, oppkoblingsprosedyrene og vedlikeholds- og sikkerhetsprosedyrene, og sikrer en hyggelig opplevelse helt fra starten.

Hvis du trenger ytterligere informasjon, vennligst ring din lokale Arctic Spas® forhandler. En komplett liste over forhandlere og internasjonale Arctic Spas nettsteder kan finnes på internett på www.ArcticSpas.com.

VIKTIG!

I de fleste byer og fylker vil det være nødvendig med tillatelser for installasjon av elektriske kretser eller konstruksjon av utvendige overflater (dekk og lysthus). I tillegg har noen lokalsamfunn vedtatt boligbarrierekoder som kan kreve gjerder og/eller selvlukkende porter på eiendommen for å hindre at barn under 5 år får tilgang til bassenget eller spaet uten tilsyn. Ditt Arctic Spa er utstyrt med et låsende deksel som oppfyller ASTM F1346-91-standarden for sikkerhetsdeksler og er derfor vanligvis unntatt fra de fleste barrierekrav.

Som en generell praksis vil din lokale bygningsavdeling informere deg om eventuelle gjeldende barrierekrav på det tidspunktet det innhentes tillatelse for installasjon av en elektrisk krets. Din Arctic Spas Forhandler kan gi informasjon om hvilke tillatelser som kan kreves.