Hjem » Arctic Spas® Saltvannsrensingssystem

Arctic Spas® Saltvannsrensingssystem

by | Juli 12, 2023

Onzen™ Fremtiden til Hot Tub Vannpleie

Når det kommer til hot tub vedlikehold, den Arctic Spas®  Onzen™ Saltvannsrensingssystem tilbyr en revolusjonerende løsning. Dette innovative systemet utnytter kraften til salt for å holde deg hot tub vann krystallklart og renset, noe som gir en problemfri og miljøvennlig vannpleieopplevelse.

Onzen™ kommer veldig nær eliminere tradisjonell kjemisk bruk. Bruk av lave nivåer av salt oppløst i vannet for å generere desinfiseringsmidler i hot tub rørleggerarbeid. Dette automatiserte systemet eliminerer bruken av tradisjonelle klor- eller bromtabletter og reduserer tiden som trengs for å opprettholde sikker rengjøring hot tub vann.

En av de store fordelene med Onzen™ er den reduserte avhengigheten av tradisjonelle klorbaserte rensemidler. Med dette systemet trenger du ikke lenger å håndtere og lagre store mengder klor eller bekymre deg for tilhørende lukt og hudirritasjon. I stedet genererer systemet klor etter behov, og gir en jevn og kontrollert frigjøring av desinfiseringsmidler.

Dessuten, Onzen™ tilbyr et mer balansert og skånsomt vannmiljø. Saltvann har en mildere effekt på hud og øyne sammenlignet med tradisjonelle klorerte hot tubs. Dette gjør vannet mer behagelig og hyggelig for badende, slik at du kan tilbringe lengre perioder i saltvannet hot tub uten å oppleve det vanlige klorrelaterte ubehaget.

I tillegg har bruk av salt i vannpleieprosessen miljømessige fordeler. Salt er en naturlig og lett tilgjengelig ressurs, og Onzen™ minimerer behovet for sterke kjemikalier. Dette gjør det til et miljøvennlig alternativ som reduserer miljøpåvirkningen forbundet med tradisjonelle klorbaserte desinfiseringsmetoder.

Vedlike Onzen™ er grei. Systemet har en selvrensende funksjon som bidrar til å forhindre oppbygging av kalsium på elektrolysecellen, noe som sikrer lang levetid og effektivitet. Regelmessig overvåking av saltnivåer og pH-balanse er nødvendig for å sikre optimal ytelse, men totalt sett krever systemet minimalt med vedlikehold sammenlignet med tradisjonelle hot tub rutiner for vannstell.

I konklusjonen, Onzen™ revolusjonerer hot tub vannpleie ved å utnytte kraften til salt og elektrolyse. Med sin forbedrede vannbalanse og miljøvennlige tilnærming gir dette systemet en mer fornøyelig og bærekraftig hot tub erfaring. Si farvel til bryet med tradisjonelle klorbaserte desinfiseringsmetoder og omfavn fremtiden til hot tub vannstell med Arctic Spas® Saltvannsrensingssystem Onzen™.