Arctic Spas VINNER! – EY Entrepreneur of The Year® 2019

by | Oktober 11, 2019 | Siste nytt

Arctic Spas er tildelt EY Entrepreneur of The Year® 2019 for kategorien Manufacturing and the Prairies Region

EY Entrepreneur of The Year® Awards ble holdt inne Calgary, AB i går kveld, og det er med stor stolthet å kunngjøre eiere Darcy Amendt, Dennis Kellner og Brent Macklin vunnet priser i kategorien Manufacturing and the Prairies Region.

Dennis Kellner og hans to partnere som Finaliston på EOY Gala 2019

Arctic Spas

 

Dette er virkelig en ære å bli anerkjent blant noen av de Beste entreprenører i præriene.

Hva dette innebærer og som beskrevet på Ernst and Young-nettstedet:

Det er mange vellykkede mennesker i verden. Men for å bygge noe virkelig bemerkelsesverdig, kan du ikke la noe stå i veien for deg. Og bare noen få ledere er en del av denne spesielle gruppen: de som aldri gir opp.

Drevet av ønsket om å forbedre verden rundt dem, stopper de for ingenting for å oppnå sine største ambisjoner. De skjærer gjennom støyen fra denne transformative alder ved å løsrive seg fra flokken - og så ende opp med å lede den.

EY Entrepreneur of the Year® 2019 nettsted

Darcy, Dennis og Brent er nettopp det og har bygget Hot Tubs siden 1994. Med sitt produksjonsanlegg lokalisert i Thorsby, AB, som sysselsetter over 200 arbeidere, produserer de bransjens ledende Hot Tubs og All Weather Pools som sendes over hele verden.

Kreativ tenkning, innovativ ingeniørkunst og teamet som de har utviklet i løpet av reisen er avgjørende for å være industriledere innen utførelse og teknologi som f.eks. Spa Boy®

EY Entrepreneur of the Year 2019
En statuett for vinneren av EY Entrepreneur of The Year 2019
En statuett for vinneren av EY Entrepreneur of The Year 2019