Allværsbasseng

Hjem » Bruk ditt allværsbasseng om høsten

Bruk ditt allværsbasseng om høsten

by | Oktober 11, 2023

Høstsesongens skarpe luft og kjølige dager byr på en unik og rolig badeopplevelse. En av de største fordelene ved å eie en Allværsbasseng er at det gir glede hele året, selv når været kjøler seg ned om høsten. På grunn av overlegen konstruksjon og energieffektiv prosjektering, Allværsbassenger er i stand til effektivt å fange og resirkulere varme. Denne samme innovative teknologien tillater også lavere driftskostnader, noe som betyr at du kan hengi deg til komforten året rundt spa, uansett årstid.

Her er hvordan du får mest mulig ut av din allværsbasseng på høsten:

. 01

Juster temperaturen

Når været avkjøles, bør du vurdere å øke temperaturen på din allværsbasseng litt. Et behagelig varmt basseng på en skarp høstdag kan være utrolig innbydende. Arctic Spas' Allværsbassenger bruke patentert FreeHeat™ teknologi for å gi førsteklasses isolasjon der det betyr mest, og holde spaets interne mekanismer varme og jevne. FreeHeat™ teknologien utnytter også omgivelsesvarme som produseres av allværsbassenget ditt pumps å varme din shell og vann, noe som gir lavere driftskostnader selv i de kaldere månedene.

. 02

Varm opp omgivelsene

Gjør bassengområdet koseligere ved å legge til høstinspirert dekor. Tenk på varme-tonede puter og tepper, gresskardekorasjoner og kanskje litt myk utendørsbelysning. Disse berøringene vil skape en innbydende atmosfære for kveldssvømming eller sammenkomster.

. 03

Oppretthold riktig bassengkjemi

Hold et øye med bassengets vannkjemi, selv om høsten. Det er fortsatt viktig å opprettholde den rette balansen mellom kjemikalier for å forhindre problemer og holde vannet innbydende. Heldigvis er vårt revolusjonerende og eksterne vedlikeholdsverktøy, Spa Boy® lar deg utføre rutinemessig vedlikehold, uansett hvor du måtte være – i det andre rommet, på andre siden av byen eller på den andre siden av verden. Sammen med OnSpa Internett-tilkobling, Spa Boy® representerer den kraftigste, mest brukervennlige og kostnadseffektive vedlikeholdsløsningen i verden.

. 04

Rengjør og skum regelmessig

Fallende løv er et kjennetegn på høsten, men de kan raskt samle seg i bassenget ditt. Sørg for å bruke din dekke og vær flittig med å skumme overflaten for å holde bassenget rent.

. 05

Omfavn roen

Høsten bringer en unik følelse av ro og stillhet til bassengområdet ditt. Dette avslappende miljøet blir hjulpet av allværsbassengets evne til å yte hot tub-lignende temperaturer samtidig som det tilbyr den enorme åpenheten til et basseng. Ta deg tid til å sette pris på sesongens skjønnhet mens du svømmer eller nyter de varme temperaturene Arctic Spas Allværsbasseng.

. 06

Temasamlinger

Vurder å arrangere bassengfester eller sammenkomster med høsttema. Høsten er den perfekte tiden på året for å omfavne alt som er eplecider, gresskarkrydder og koselige gensere. Disse hendelsene kan være en hit med venner og familie, og skape varige minner fra høstens svømmeeventyr.

Avslutningsvis, din Arctic Spas Allværsbasseng kan være en fantastisk oase gjennom høstsesongen. Med riktige justeringer, innredning og en plan for vedlikehold kan du fortsette å nyte avslapningen og rekreasjonen det gir langt ut i høstmånedene. Nyt skjønnheten og roen til bassenget ditt om høsten.