Bygg din egen Hot Tub

Bygg din egen DIY Hot Tub – med vår hjelp

Vi har dusinvis av hot tubs til salgs i et meget bredt prisspekter. Men, hvis du har bestemt deg for å bygge din egen hjemmelagde hot tub, vi har også et komplett utvalg av deler og komponenter til meget konkurransedyktige priser. Vi inviterer deg til å besøke en av våre lokale butikker for gratis råd og for å handle de delene du trenger. Pumper, slanger, koblinger, dyser, ozongeneratorer, lys, digitale kontroller, lim, silikon og mye mer er vanligvis tilgjengelig i det hele tatt Arctic Spas forhandlere.

Bygg din egen hot tub med ekte Arctic Spas merkevarekomponenter.

Viktige hensyn for å bygge en Hot Tub

Hvis du virkelig skal bygge en hot tub selv må du vurdere noen grunnleggende ting:

  1. Har du en vannkilde? Høres åpenbart ut, men hvis du planlegger å tømme din hot tub etter hver bruk trenger du en stor vanlig vannforsyning. En typisk hot tub trenger ca 350 liter vann.
  2. Har du et passende vannkar? Plastbeholdere kan fungere bra, men vær forsiktig så du ikke bruker kjemiske kasser eller gamle beholdere som pleide å inneholde giftige stoffer. Disse plastene har en tendens til å absorbere kjemikalier, og de kan deretter lekke inn i din hot tub vann og kropp. Tre hot tub sett er tilgjengelige, men vær forberedt på lekkasjer siden tre ekspanderer og trekker seg sammen over tid, noe som gjør lekkasjesikring svært vanskelig.
  3. Hvordan vil du varme opp vannet? In line elektriske varmeovner er de vanligste, men tre, gass og til og med solenergi er mulig. Hvis du prøver å begrense kostnader eller elektrisk bruk, er det mulig å bygge en hot tub med en peisovn basert på termo-sifon prinsipp: varmt vann stiger naturlig, så å plassere vanninntaket lavere enn utgangen skaper naturlig vannsirkulasjon. Imidlertid er disse typene ganske grunnleggende og er kanskje ikke billigere eller enklere å administrere enn en standard hot tub.

En DIY hjemmelaget hot tub kan være en gledelig opplevelse, men det vil absolutt ha utfordringer. Vi inviterer deg til å besøke en av våre 300+ forhandlere over hele verden for å handle en ny hot tub det kan være akkurat det du leter etter.

Vi tar også hot tubs inne på handel. Kontakt oss for å få en pris på din.

Et annet populært alternativ er å kjøpe en brukt hot tub. Vi har hundrevis på lager i hele vårt verdensomspennende forhandlernettverk.