spesialbygd hot tub

Hjem » Design din egen Hot Tub

Design din egen Hot Tub

by | Oktober 18, 2023

Tenk deg å ha kraften til å designe din helt egen Arctic Spas hot tub, en tilpasset oase av avslapning og foryngelse som passer perfekt til dine unike behov og ønsker. Arctic Spas forstår at hver hot tub eier er annerledes, og det er derfor de tilbyr en rekke tilpassbare alternativer for å skape det ultimate hot tub erfaring. Fra størrelse og sitteplasser til Jets, vannpleiesystemer og mer, la oss utforske alle måtene du kan designe din Arctic Spas hot tub for å sikre at den passer perfekt for deg.

. 01

Størrelse og sitteplasser

Arctic Spas tilbyr et utvalg av hot tub størrelser for å matche din tilgjengelige plass og livsstil. Enten du foretrekker en intim toseter eller en romslig hot tub for å underholde venner og familie kan du velge de dimensjonene som passer deg best.

. 02

Dyser og massasjeterapi

Tilpass hydroterapiopplevelsen din ved å velge antall og type dyser i din hot tub. Arctic Spas hot tubs tilby ulike jetkonfigurasjoner, inkludert kraftige, beroligende og spesialiserte jetfly for målrettede massasje og avslapping.

. 03

Vannpleiesystemer

Det er viktig å opprettholde krystallklart vann, og det er derfor Arctic Spas tilbyr ulike vannpleiealternativer. Fra tradisjonelle klorsystemer til mer avanserte alternativer som saltvannssystemer, er det viktig å velge et vannpleiesystem som stemmer overens med vedlikeholdspreferansene dine. Hvis du foretrekker et saltvannsspa, bør du vurdere Arctic Spas®  Onzen™ Desinfiseringssystem. Onzen™ utnytter kraften til salt for å beholde din hot tub vann krystallklart og renset, noe som gir en problemfri og miljøvennlig vannpleieopplevelse.

. 04

Automatisert vannpleie

Forenkle vedlikeholdet ytterligere med Spa Boy® automatisert vannbehandlingssystem. Denne høyteknologiske løsningen lar deg utføre rutinemessig vedlikehold, uansett hvor du måtte være – i det andre rommet, på andre siden av byen eller på den andre siden av verden. Sammen med OnSpa-tilkobling, Spa Boy® representerer den kraftigste, mest brukervennlige og kostnadseffektive vedlikeholdsløsningen i verden.

. 05

Belysning

Sett stemningen med tilpassbare belysningsmuligheter. Arctic Spas hot tubs tilbyr et utvalg av LED-belysningspakker, slik at du kan skape den perfekte stemningen for badet ditt, enten det er en romantisk kveld eller en morsom sammenkomst.

. 06

Skall og skap

Velg fra en rekke farger i Arctic Spas Selvforsørgende Elastocast Shell eller selvforsørgende Sammensatt skrog. Du kan også nyte en rekke skap finish for å matche din foretrukne utendørs estetikk. Fra klassiske nøytrale til moderne fargetoner, det er enkelt å designe et spa som utfyller hagen din. 

. 07

Deksel og Dekselløfter

Beskytt din hot tub og hold den klar til bruk med en tilpasset Mylovac™-deksel. Støttet av en sterk metallkjerne og tettpakket isolasjonden Mylovac™ cover tilbyr din spa holdbar beskyttelse mot all slags vær. Par dette enestående dekselet med en dekselløfter for å gi brukervennlighet og enkel tilgang til din spa

. 08

Entertainment

Forbedre din hot tub opplevelse med underholdningsfunksjoner som det imponerende Aquatremor® stereoanlegg. Ved å bruke taktile transdusere skaper dette lydsystemet vibrasjoner som føres gjennom væsker og faste stoffer, og tilbyr overlegen musikk som du kan føle. Med tillegg av stereoanlegg, en utendørs TV eller en fantastisk lyspakke, kan det være enkelt å skape en komplett oase for underholdning og avslapning.

. 09

Trinn og rekkverk

Sørg for enkel og sikker tilgang til din hot tub med tilpassede trinn og rekkverk. Disse tilleggene er ikke bare praktiske, men bidrar også til den generelle estetikken til spa-området ditt.

Med Arctic Spas, designe din egen hot tub er en spennende reise for personlig tilpasning. Fra størrelse og sitteplasser til dyser, vannbehandlingssystemer, belysning og mer, har du friheten til å lage en hot tub som passer perfekt til din livsstil og preferanser.

Uansett behov, Arctic Spas har en hot tub venter på deg. Lag din drømmeoase og begi deg ut på en reise med avslapning, foryngelse og ren nytelse i din personlige Arctic Spas hot tub. Din perfekte spa-opplevelse er bare et design unna.