Ikke kjøp din Hot Tub fra Big Box Stores

Hjem » Ikke kjøp din Hot Tub fra Big Box Stores

Ikke kjøp din Hot Tub fra Big Box Stores

by | Oktober 7, 2021

Kjøper en hot tub er et større kjøp, og vi vil sørge for at du får mest mulig for pengene. Ofte er store boksbutikker kjent for å ha alt du trenger! Men når det gjelder å kjøpe en hot tub, bør du ta med bedriften din andre steder. Fortsett å lese for å finne ut hvorfor store boksbutikker ikke bør være din favoritt når du kjøper en hot tub.

La oss snakke kvalitet

Kjøper en hot tub bør være en langsiktig investering som tåler tidens tann. Ofte vil store boksbutikker produsere produktene sine på den billigste måten, slik at den kan selge for mindre mens de fortsatt tjener penger. Disse produksjonssnarveiene involverer ofte isolasjon som er minimal, noe som resulterer i varmetap. Dette er viktig når du ser på driftskostnadene dine hot tub, fordi uten isolasjon det vil jobbe overtid. Det siste du vil ha etter å ha gjort et stort kjøp er enorme energiregninger å følge.

 

En grafikk som viser en frivarmesyklus

At Arctic Spas® vi er stolte av å ha den mest energieffektive hot tubs tilgjengelig. Vår FreeHeat™ energisystem maksimerer varmen som din hot tub produserer og bruker den vanligvis for å sikre et varmt interiør for alle rørene og motorene dine. Dette er spesielt viktig siden det bidrar til å holde driftskostnadene lave ved å resirkulere varme som allerede er der. Kjøper en hot tub fra en spesialbutikk sørger for at det ikke er noen skjærende hjørner, noe som sparer deg penger i det lange løp.

arctic spas skap under bygging

Service

Det er visse fordeler du får når du kjøper en hot tub fra en lokal forhandler i stedet for å gjøre dette store kjøpet fra en stor butikk. For det første, den beste måten å teste ut en spa er å ta den til våtprøve, les mer om våtprøver her.. Dette er den beste måten å se om konfigurasjonen og kvaliteten på hot tub er opp til standard! Når du ikke kan gå til en våttest, kjøper du ofte en hot tub blindt uten å se om det virkelig kommer til å fungere for deg og din familie. Ikke å kunne teste ut kvaliteten på en spa før kjøp er det ofte en del av planen når det gjelder å bygge dårlig produsert hot tubs.

En annen feil ved å kjøpe en hot tub fra store boksbutikker er mangelen på oppfølging og generell service. Når du får en spa levert fra en stor butikk, er det sannsynligvis opp til deg å finne ut hvordan du installerer det! Det er mer å kjøpe en hot tub enn å bare klikke på kjøp online. Først når hot tub blir levert vil du være i ferd med å finne ut av deg selv. Ved kjøp fra en lokal forhandler, være trygg på at de kjenner inn og ut av hot tub installasjon.

Kjøper en spa fra en lokal hot tub oppbevare sikrer at du alltid vil få nødvendig oppfølging og tjenester hvis noe skulle oppstå. Din lokale ekspert er bare en samtale unna, og vi kan alltid sende ut hvem som helst for vedlikehold og gi deg en garanti for å beskytte din hot tub.

Arctic Spas® vil alltid sørge for at du er riktig satt opp fra starten. Vi er alltid en telefon unna og kan sørge for at du har alt du trenger for å nyte din splitter nye bakgårdsoase.