Gratis varme Arctic Spas Valgfri funksjon

FreeHeat™ perimeterisolasjonssystem

Isolering på rett sted sparer deg penger, hver dag!

Investeringen i å bygge en selvbærende skall tillater Arctic Spas® å isolere annerledes enn alle andre.

For vår designinspirasjon trengte vi ikke se langt, hjemmene våre i Nord-Canada ga oss alt vi trengte. Vi isolerer ytterveggene, gulvene og viktigst av alt loftene i hjemmene våre, og vi legger alt som er viktig for oss i denne isolerte konvolutten.

Omgivelsesvarme fra pumpe trenger inn i spa shell og varmer opp vannet. Om vinteren går denne varmen tilbake til pumpe område ved strømbrudd. Vi har alltid ment at isolasjon under vannoverflaten er av liten verdi hvis områdene over og rett til sidene av vannet ikke er tilstrekkelig isolert (seriøst, stiger ikke varmen?).

"Lovet" i designet vårt er vårt Mylovac deksel, som med en tykkelse på 5" og med en full lengde baffel er i stand til å beholde enda mer av energipengene dine. Deretter påføres polyuretanskum med høy tetthet på kabinett vegger og leppeunderside til en tykkelse som stopper varmetapet. Vi avslutter denne isolasjonskonvolutten med det samme skummet som påføres gulvsystemene våre.

Deretter plasserer vi alt utstyret vårt i denne kokongen, og skaper et perfekt, stabilt driftsmiljø.

Frivarme Arctic Spas Patentert teknologi
frivarme med toner
FreeHeat Evolution-skilt

Mer innovasjon

Enhver barriere mellom utstyret og shell vil forhindre varmeoverføring og koste deg penger. Vi har tatt isolasjonen vår til neste nivå.

Allerede best isolert kabinett i verden, vår FreeHeat™ Isolasjonssystemet slapp ikke unna det krevende blikket til våre ingeniører. Vår overlappende dørisolasjonsdesign fjerner den siste muligheten for varmetap og fanger opp enda mer gjenværende utstyrsvarme.

For å overvåke denne økte kapasiteten for å fange spillvarme, har vi aktivert vår spa pakker å ta inn internt kabinett temperaturdata og for å aktivere det innovative RossExhaust™-systemet for å balansere kabinett temperatur når det er nødvendig.

Evnen til å balansere og administrere kabinett lufttemperatur er en så unik og verdifull egenskap at vi har fått patent på dette systemet. Ingen annen hot tub i verden har FreeHeat™.

Laveste driftskostnader

Hva betyr dette for spa eier dog? Restvarme fra utstyret vårt, først og fremst våre High Flow energieffektive motorer, får trenge gjennom glassfiberen shell.

Dette opprettholder spa vanntemperatur og eliminerer mange av de varmeapparat sykluser som andre design, spesielt skumfylte isolerte design må kjøre. Færre varmeapparat sykluser betyr en lavere strømregning hver eneste måned.

Ekte frysebeskyttelse

En siste fordel med FreeHeat™ design som vi håper du aldri trenger er evnen til spa vannets varme for å holde kabinett fra å fryse i en strømbruddssituasjon. Uten isolasjon mellom vannet og kabinett, varmeenergioverføring kan fungere i begge retninger. I vår testing, og fra anekdotisk bevis, har du ca. 7 dager, ved -20ºC før frysing skjer innenfor kabinett og legge til en alternativ varmekilde (plass varmeapparat, problemlys) kan forlenge denne utsettelsesperioden på ubestemt tid. Andre merker kan begynne å fryse i løpet av få timer under disse forholdene.

Fint med litt feilmargin, er det ikke?

Ikon med et dollartegn

ANDRE SPAS: VIKTIG!

Fullt skum kabinett lar ikke varme fra motorene komme gjennom for å hjelpe til med å varme opp spa vann og gjør spa reparasjoner ekstremt vanskelige og kostbare.

Varme kan ikke trenge inn i skum under spa kabinett og den har ingen andre steder å gå enn inn i atmosfæren – dette kaster bort pengene dine.

Enhver barriere mellom utstyret og shell vil forhindre varmeoverføring og koste deg penger.

Nye Andre Spas
Nye Andre Spas