Mylovac™ «Walk-On»-deksel

Utvetydig sterk spabeskyttelse

Inspirert Isolasjon Egenskaper, holdbar og langvarig styrke

Ugjennomtrengelig for fuktighet, vær og tid

MyLovac deksel
Arctic Spas Mylovac™-dekselet er inspirert av den uforutsigbare kraften i vårt naturlige miljø. Når den står overfor tyngden av urolige værforhold, tilbyr Mylovac™ enkelt fullstendig beskyttelse og isolasjon for spaets vann og interne mekanismer.

Mylovac™ gir eksperthåndverket og enestående holdbarhet som har blitt synonymt med å eie en Arctic Spa. Med innovasjon i forkant av designen, bruker Mylovac™ nedover skrånende kanter og et hevet senter for å tillate eksepsjonelt lett avrenning av snø og regn.

Cover Mylovac
Disse tilsiktede designelementene fortsetter inn i Mylovacs isolasjon og værbestandig ytre shell. I kjernen av dette dekselet er skum med dobbel tetthet, sammenvevd med en "C"-kanal i metall for både styrke og støtte. Dette isolasjon og metallinfrastruktur blir deretter vakuumforseglet før de sklir inn i Mylovacs førsteklasses vannavstøtende belegg. Ved å bruke slitesterke materialer forhindrer Mylovac™ fullstendig å henge, støpe eller kollapse hot tub dekke. Denne tette skum- og metallringen gir integrert støtte for tusenvis av pund, noe som gjør tung snø, regn eller vekt uproblematisk.

Mylovac™ reduserer også energiforbruket til spaet ditt, og fungerer som et bærekraftig og økonomisk ansvarlig valg for deg hot tub dekker. Tett skum isolasjon fungerer i kombinasjon med låsestropper, isolert baffel og beskyttende vindklaffer for å forsegle varmen, redusere driftskostnadene og forhindre varmetap.

Inspirert av naturens fargepalett, er Mylovac™ tilgjengelig i en kjølig grå eller en varm, tonal brun.

Arctic SpasMylovac™-dekselet tilbyr den eneste teknologien som er i stand til å holde fuktighet helt borte fra dekselets innlegg. Utforsk forskjellen på Mylovacs styrke og integritet i dag.

grå mylovac deksel

GREY

brun mylovac Deksel

BRUN

Arctic Spas Mylovac Deksel åpent på en hot tub
mylovac lås