På Spa Arctic Spas Trekk

ONSPA®

 
onspa-diagram

OnSpa® lar deg overvåke og kontrollere din hot tub fra hvor som helst i verden ved å bruke Arctic Spa® App på telefonen eller via myarcticspa.com nettportal.

OnSpa® lar våre teknikere overvåke og få tilgang til din hot tub i sanntid, fra hvor som helst i verden, når som helst.

 

OnSpa® ble introdusert helt tilbake i 2011 og blir stadig bedre og mer avansert hver dag. Dette avanserte kontrollsystemet muliggjorde opprinnelig full kontroll over din Arctic Spa® med smarttelefonen din.

Den har utviklet seg til å bli mye mer og har stadig nye egenskaper legges til med jevne mellomrom.

OnSpa® er et kontrollsystem som muliggjør 2-veis internettkommunikasjon og kontroll.

 

onspa badekar sky
onspa mobil pålogging
onspa ecopack-enhet
wifi
Grafikk av en Wifi-hardkabel
onspa-mobilskjermer
onspa-enheter

OnSpa® tillater også en jevn strøm av data fra tusenvis av Arctic Spa® rundt om i verden for å bli samlet inn og analysert fortløpende.

Disse dataene brukes til å gjøre forbedringer i energieffektivitet, ytelse og pålitelighet. Den lar oss også oppdage funksjonsfeil og problemer som trenger oppmerksomhet før du i det hele tatt legger merke til. Ofte vil våre teknikere oppdage og deretter fjernfikse et problem før du i det hele tatt vet om det. I tilfeller der en tekniker trenger å fikse et problem på stedet, kan vi oppdage problemet og kontakte deg for å avtale service selv før du er klar over at noe er galt.

OnSpa® lar oss levere et helt nytt nivå av kundeservice som hot tub industrien aldri har sett maken til før.

Kjernekomponenten i dette må-ha-alternativet er Eco Pack. Dette er ombord Arctic Spa® datamaskin. Par sammen Eco Pack med Internett-tilkoblingen hjemme og OnSpa® blir aktivert og alle fordelene er dine.

Smilende kvinne fra kundeservice
wifi
Apple Mac
android