Hvordan koble til hot tub til hjemmenettverk ved hjelp av iPhone

Greit, det er Dave her. Skal vise deg hvordan du kobler spaet til hjemmenettverket ditt ved hjelp av iPhone app. Så det vi har satt opp her er at du har en Linksys-ruter, denne kommer til å representere hjemmenettverksruteren din, så det er en standard hjemmeruter. Enten det er Linksys, D-Link, en Apple-ruter eller noen av de andre. Det er noen videoer på de Arctic Spas YouTube-kanal om hvordan du setter opp disse, men vi antar uansett at du har kommet så langt og at dette er satt opp. Og vi har spaet vårt, WiFi-modulen her, ok, som heter Arctic Spas 11481 og dette er det som kommer inn i spaet ditt, og vi har det bare ute for demonstrasjonsformål.

Så vi skal først koble til med vår iPhone til spaets WiFi-nettverk. Og dette er standardmåten som har vært ute en stund. Så vi skal klikke på innstillinger, WiFi, og du vil se det der, Arctic Spas 11481. Ok, passordet er globalspa, det er standard passord fra fabrikken, og bli med. Nå skal du vente til du ser en hake der og bare én ting å sjekke, hvis du noen gang har problemer, klikker du på den lille blå pilen. Ser du den lille blå pilen der? Og sørg for at du er satt til DHCP og at du har fått en IP-adresse. Ok, og det blir 169.254.3. noe.

Ok, så alt ser bra ut. Vi skal lansere appen. Som jeg har her. Dette er Arctic Spa-appen. Ok, og det er koblet til. Og du kan her kjøre den i bakgrunnen. Så det vi skal gjøre nå er at du vil se under innstillinger, under innstillinger her, det er en ny fane kalt ruterinnstillinger. Du vil være sikker på at du har 1.201 installert i spaet, spa-programvaren. Hvis du ikke gjør det, blir disse innstillingene nedtonet og det er en annen video eller instruksjoner for hvordan du oppgraderer spaet. Så vi går til ruterinnstillingene, og vi må skrive inn informasjonen om hjemmenettverket ditt. Ok, SSID, passordet, krypteringen og sikkerhetsprotokollen. Nå, der du finner det, er SSID navnet på nettverket ditt. I dette tilfellet kalles det hjemmenettverk. Og dette vil være hva hjemmenettverket ditt enn heter, og da er passordet ditt det du konfigurerer som passord for å bli med i hjemmenettverket. Jeg har nettopp satt den opp som globalspa.

Ok, krypteringen din. Jeg vet at denne er WPA2. Og sikkerhetsprotokollen er AES og TKIP. Så det spiller ingen rolle, jeg kunne velge en av de andre. Så da trykker du lagre. Det kommer til å si at du er i ferd med å endre ruterinnstillingene dine, bla bla bla, bare trykk OK så lenge du ønsker å gjøre dette. Og det kommer til å telle ned fra 90 sekunder. Og det den gjør på de 90 sekundene er at den sender informasjon til spaets WiFi og ber den prøve å logge på hjemmenettverket, ok. Så det rekonfigurerer WiFi. Du kan se lysene flimre. Og så kommer den til å stenge den. Der kan du se at den bare er slått av. Lampen nederst til høyre er bare på, det er strøm. Deretter kommer den til å komme på igjen, og når den kommer tilbake vil den prøve å logge på hjemmenettverket ditt.

Ok, så nå logger den på og den sier «Hei, jeg er her», og den prøver å bli med i nettverket basert på innstillingene du legger inn i telefonen. Ok, så bare vent til de 90 sekundene er unnagjort. Og så, hvis du vil ha bekreftelse på at den er vellykket pålogget, når en enhet blir med i et nettverk, får den en IP-adresse, som du sannsynligvis begynner å lære av alt dette. Så hvis den har fått en IP-adresse, legger vi den inn i lavnivåprogrammering. Så, vi kommer til lavt nivå her bare ved å holde filtertasten nede i 10 eller 12 sekunder, til det står LLP. Så det er innstillinger. Fortsett å holde den, LLP, og slipp så.

Ok, dette er et spa med én pumpe. ingen blåser, det har den Peak Two ozon, har Onzen, og filtreringssuspensjonen er av. Nå er den neste IP. Så du ser at det er IP statisk, IPSE. Hvis du førte en kabel ut til spaet ditt, ville du satt den til dynamisk. Ok, så det ville hoppe over hele denne prosessen, men hvis du kjørte en kabel fra hjemmenettverksruteren hele veien ut til spaet, ville den allerede være tilkoblet, så du trenger ikke å gjøre dette trinnet. Hvis du logger på trådløst, sørg for at den er satt til statisk, og hvis den er logget på vellykket, vil den få en IP-adresse. Så dette er den siste oktetten av den IP-en. Så .101. Så hvis det er der, betyr det at den er logget på. Hvis ikke, vil den gå direkte fra IPST til bryterinnstilling. Så det vil bety at den ikke har logget på, og du vil prøve dette igjen. Men vi vet at det har det fordi vi har en IP-adresse. Det er på .101.

Så jeg skal bare rømme herfra, komme tilbake til iPhone. Og jeg vil stenge ut av appen, som nå ikke er tilkoblet. Tving tett. Og gå tilbake til innstillingene, og jeg kommer til å bli med i hjemmenettverket mitt nå. Så det er spaets nettverk, der er hjemmenettverket mitt. Jeg har passordet som globalspa. Bli med og vi har en hake for at den er med. Så nå skal jeg gå og starte appen, og nå er den koblet til hjemmenettverket mitt. Og den kommer til å søke etter spaet på hjemmenettverket mitt. Ok, og vi er koblet til spaet. Spaet er logget på hjemmenettverket, og nå kan appen faktisk finne spaet fra hjemmenettverket ditt.