Slik bruker du Arctic Spa-appen

Ok, i dag skal vi gå gjennom hvordan du setter opp iPad eller iPhone for å kunne koble til spaet ditt. Så det første vi vil gjøre er at vi vil gå til App Store og vi vil Last ned appen. Og så hvis du bare gjør et søk etter "Arctic Spa" vil du se denne appen som kommer opp kalt "Arctic Spas” og vi vil laste den ned, eller på denne har jeg faktisk allerede lastet den ned, så jeg kan bare klikke på “Åpne” og der er appen. Før vi gjør det, må vi koble til spaets wi-fi, så hvis du går til knappen Innstillinger, klikker du på Wi-fi, og så finner du ditt Arctic Spa-nettverk. Så det kommer til å stå "Arctic Spa" og så et tall etter det. Så passordet er "globalspa," så GLOBALSPA, og klikk deretter på "Bli med." Det tar et sekund å koble til. Når den er koblet til, må vi gå til appen.

Når du åpner appen, kommer den til å spørre deg om du vil koble til hjemmenettverket ditt. Så hvis du er klar til å gjøre det, vil du gå videre og gjøre det. Ellers vil vi bare trykke "Nei." Vi har en annen video som vil vise deg hvordan gjøre det.

Men uansett, nå viser den gjeldende temperatur og alt akkurat som kontrollpanelet ditt ville gjort på spaet. Så det første er temperaturjusteringen. Så over på denne siden har du pluss og minus, og du bare øker eller reduserer temperaturen etter eget ønske, og det vil si "Setpunkt" her og det vil fortelle deg hva den faktiske settpunkttemperaturen er, og så vil si "Current" når den går tilbake til gjeldende temperatur. Da har du kontroller akkurat som du gjør på kontrollpanelet for å slå på pumpene, og du kan bare slå dem på og av akkurat som du gjør på spaet. Og så lysknappen din her, samme ting, bare å slå den på og av. Vi har også en "EZ"-knapp.

Dette er for de som bare vil ha én knapp for alt. Du trykker bare på den; alt slår seg på. Du trykker på den igjen; alt slår seg av. Og så har vi også en visuell, slik at du kan trykke for hvilke seter du vil ha på, og det vil slå dem av og på. Så nå er det to andre knapper her nede. Den ene er for brukermanualene dine. Så du trykker på denne; alle brukermanualene dine vises; all informasjonen du trenger for spaet ditt vil være der, og det vil automatisk oppdateres til de nye versjonene av alle manualene. Og for det andre har du "Innstillinger"-knappen, slik at du kan gå gjennom og endre alle innstillingene.

Så denne første er Filtreringsinnstillingen, dette er det som normalt er FD på kontrollpanelene; det er filtreringsvarigheten og filtreringsfrekvensen. Du har din Onzen innstillinger, Topp ozon, Power Management, Ruterinnstillinger hvis du skal koble den til hjemmenettverket, og deretter oppgraderingene. Og det er stort sett alt du kan gjøre med Arctic Spa-appen din. Jeg håper du har likt disse videoene som en anmeldelse av hvordan du kan ta vare på deg hot tub og hvordan man betjener den.