Klassisk håndverk, moderne tenkning

Hev ditt spa

Utforsk topplisten vår over målrettede og fantasifulle funksjoner.

Filter  |  Aquatremor®  |  SkyFall® Fogger  |  Topp ozon  |   Skap  |   Belysningspakker  |   Jets

Spa Boy®

Fra 30 minutter til 30 sekunder. Ditt ukentlige vannvedlikehold er akkurat blitt enklere.

Arctic Spas' Eksklusiv, revolusjonerende teknologi hjelper til med å opprettholde og overvåke dine ideelle spa-vannforhold, og fjerner behovet for kompleks vannbalansering med sterke kjemikalier. Med ett-trykks mobiltilgang kan du ha full kontroll over din hot tub fra hvor som helst i verden.

FreeHeat™ isolasjon

Sterkere sammen.

Fire av våre mest innovative funksjoner kommer sammen for å danne FreeHeat™-isolasjonssystemet. Nyt fordelene med disse funksjonene når de står alene, eller kombiner dem for å oppdage enestående energieffektivitet, varmekonserveringog frysebeskyttelse for ditt spa.

Mylovac™-deksel

Holder varmen der den hører hjemme.

Eksklusivt til Arctic Spas, bruker Mylovac™-dekselet dobbel tetthet skum isolasjon, foret med solid, metallinnsatser som gjør den sterk nok til å gå på. Komplett med vakuumforseglingsteknologi, Mylovac™ ikke bare fanger opp varme i spaet ditt også holder fuktighet ute av dekselet ditt, slik at det forblir tørt, lett og lett flyttbar.

Laget med førsteklasses skinn og Weathershield-materialer, tilbyr spaet ditt den absolutt beste beskyttelsen med et Mylovac™-deksel.

Shell

Langvarig, alltid varm å ta på.

Vårt sammensatte skall gir en rekke dristige fordeler, alt fra overlegne energieffektivitet, til uforlignelig og punkteringssikker styrke. Ark av estetisk akryl er perfekt støpt for å gi konturert komfort, mens bakside av glassfiber gir holdbarhet og lang levetid.

Uten sprayskum som hindrer vår toveis varmeoverføring teknologi, kan du nyte avslappende sitteplasser som alltid er varm å ta på.

Total Access™

Fullstendig enkel inngang.

Denne mangefasetterte funksjonen tilbyr en åpen skapplass, som tilrettelegger toveis varmeoverføring teknologi, mens du skaper lett tilgang til alle spaets interne komponenter. I stedet for å kreve fjerning av hele vegger for vedlikehold eller oppgraderinger, bruker Total Access™ innovative og fjerning av skapdører, fremmer enkel service på stedet.

Ved å bruke riktig isolasjon på alle de riktige stedene, fjerner Total Access™ også behovet for standard, klumpete og hindrende sprayskum. I stedet fletter førsteklasses isolasjon kun veggene, pynten og bunnen av spaet for å skape et stort og åpent innvendig skap forum varmesirkulasjon.

Denne ekspansive designen perfekt fanger varmen, Som tilbyr frysebeskyttelse for spaets interne komponenter, selv etter perioder med strømtap. Det gir trygghet, energieffektivitet og enkel inngang, ingenting er som Total Access™.

Forever Floor®

Si farvel til nettstedets oppsett.

Fjern helt behovet for et komplisert og kostbart spa-område med Forever Floor™. Fungerer som den perfekte kombinasjonen av varighet og innovasjon, dette ugjennomtrengelig base gir deg problemfri hot tub installasjon.

Bygget av utrolig sterk SMC glassfiber, Forever Floor® fullt ut beskytter din hot tub mot skadedyr, vær og fuktighet, samtidig som du forlenger levetiden til spaets interne mekanismer. Ferdig med førsteklasses isolasjon ved basen, Forever Floor® fanger opp varme inn mens du holder alt annet ute.

SDS

Hydroterapi – Det er så bra, det er superduper.

De kraftige helbredende egenskapene til SDS hydroterapi skaper en rekke intensive massasjeopplevelser, øker endorfiner samtidig som den løfter både kropp og sinn. Utnytter seks høystrømsstråler, i tillegg til en vannpumpe med eksklusiv dedikasjon til SDS-setet, innkapsler denne funksjonen en oppkvikkende og transformerende spa-opplevelse, hver gang.

JA

Glattere, mykere, silkeaktig hud.

YESS-hudsystemet produserer feilfritt millioner av oksygenpartikler, og fungerer som en foryngende ansiktsbehandling for hele kroppen. Dette mikroskopiske Oxygen Therapy går inn i porene og sømløst visker bort urenheter, og etterlater glødende og opplyst hud over hele kroppen.

Revolusjonerende oksygenering som tilbys av YESS, stimulerer også celleregenerering og forbedrer hudbarriere helse, noe som betyr at de positive effektene av YESS-terapi vil vare lenge etter at du har forlatt spaets vann. Med YESS oksygensystemet er luksuriøst feilfri hud bare ett skritt unna.

Filter

Krystallklart og lysende vann.

Arctic Spas' Flerlags filtreringssystem skaper strålende klart spavann samtidig som det drastisk forlenger levetiden til hot tub og filtre. Denne banebrytende teknologien bruker fem lag av forskjellige materialer med varierende tettheter for å skille ut partikler som strekker seg fra grove til små.

Ved å spre filtreringsarbeid over en håndfull lag krever Smart Filtration færre filterbytter, gjør det til en miljøvennlig og kostnadsbevisst løsning for vedlikehold av spaet. Gi deg selv den spa-opplevelsen du fortjener med den utrolige levetiden og rengjøringsegenskapene til Smart Filtration.

Aquatremor®

Kjenn musikken strømme gjennom deg.

Fordyp deg i et økosystem av lyd med Aquatremor®. Med en utrolig klar lyd, bruker Aquatremor® strukturbårne transdusere å overføre vibrasjonsrytmen til musikk gjennom din hot tubsitt skall, kabinett og vann, og gjør hver av disse til "høyttalere" som du kan føler.

Nyt vibroakustisk massasje skapt av den blomstrende bassen til favorittsangene dine, eller programmer en av Arctic Spas' avslapningsspor for spesifikk lindring av muskelspenninger. Opplev a innvoller og virkningsfull sanseopplevelse i hvert sete i spaet, med Aquatremor®.

SkyFall® Fogger

En dynamisk dans av mild tåke.

Se mens delikate, men dramatiske skyer danser og leker over overflaten til spaet, og erstatter lyden og krusningene fra tradisjonelle fossefall med en luftig dis. Den milde kaskaden av eterisk tåke hever spaet ditt til himmelrike riker med bare ett trykk.

Komplimentert av englegløden til LED-bakgrunnsbelysning synkronisert med din hot tubsine systemer tilbyr Skyfall® Fogger en guddommelig og himmelsk spa-opplevelse.

Topp ozon

Utenfor denne verden sanitæranlegg.

Utforske høyytelses sanitisering som bare kan oppnås av de andre verdenskreftene til ozon. Ved hjelp av partikler som stammer fra vår jords atmosfære til trygt og effektivt bryte ned karbon, mikroorganismer og endotoksiner i spaet, skaper dette systemet naturlig ren og sprudlende vann med minimal avhengighet av sterke kjemikalier.

Ved å velge de naturlig kraftige, rensende egenskapene til ozon, kan du nyte sjelefreden forbundet med å bruke en miljøvennlig, bærekraftig vannpleiemiddel.

Skap

Rike toner, inspirert av naturen.

Vi vet at førsteinntrykket betyr noe, og det er derfor Arctic Spas gjør vår med de strålende og frodige tonene våre Western Red Cedarog Ingen vedlikehold skap. Velg blant de fantastiske røde og kastanjebrune av våre ovntørkede, møbelkvalitet Cedar, eller velg den inspirerte tonale paletten som tilbys av vår utrolig slitesterk, kompositt, vedlikeholdsfrie skap.

 

Begge alternativene tilbyr temperatur, fuktighet og skadedyrbestandig beskyttelse for spaet ditt, samtidig som det gir en elegant og estetisk bli ferdig. Utnytter Total Access™ teknologi gjennomgående gir disse skapene den perfekte kombinasjonen av tilgjengelighet og stil.

Belysningspakker

Glitrende, skinnende og skimrende.

Fra den euforiske utstrålingen til Northern Lights og Familielys pakke, til den strålende og omfattende luminescensen av Ultimate lys, Arctic Spas' forskjellige belysningssystemer tilbyr atmosfære for å fullstendig transformere din hot tub erfaring.

Med inspirasjon fra de dansende stjernene på nattehimmelen gir hver belysningspakke en enorm samling av farger, effekter, mønstreog overganger. Med komplett og tilgjengelig mobil kontroll, lar ett trykk deg sømløst heve ditt personlige velværetilfluktssted.

Jets

Hydroterapi, omdefinert.

Oppdag hydroterapi som skiller seg ut med Lav profil og Pepperleaf Pulse™ jetfly. Disse jetflyene har praktisk teknologi som fjerning av skruer, korrosjonssikker avslutter, og lagerfri oscillasjon for å tåle tidens tann samtidig som den tilbyr enkel vedlikehold og utskiftingsmuligheter.

Borte er dagene med nøyaktig trykk fra spa-dyser, i stedet kan du bare slappe av i den jevne rotasjonen av spa-dysene, lindre muskelspenninger og helt ømhet. Oppgrader spaopplevelsen din med alternativer som rustfritt stål Pepperleaf Pulse™, eller svart Pepperleaf Pulse™-finish for et ekstra nivå av stil.

Utforsk hele utvalget vårt med over 60 standard- og valgfrie funksjoner