arctic spas festlig jul i din hot tub

Hjem » Festlig jul i din Hot Tub

Festlig jul i din Hot Tub

by | Desember 10, 2020

Julen er den mest fantastiske tiden på året, og feirer favoritttradisjonene dine med dine kjære. Mens vi de fleste årene gleder oss til å sette opp og pynte juletreet, slåss om hvem som får sette stjernen på toppen, julesang og lete etter den beste kontorhemmelige julenissegaven. I år er ting annerledes i 2020, og vi må finne nye måter å lage tradisjoner og minner på.

Denne høytiden kommer til å se annerledes ut enn den klassiske julen din. Skaper en festlig høytid Hot Tub Julen gir deg nye muligheter til å skape nye minner og tradisjoner. Selv om det kanskje ikke er din typiske ferieferie. En varm boblende hot tub på en kald vinternatt med din festlige hot tub, høres ikke så ille ut. Derfor har vi laget den ultimate guiden for å skape den perfekte ferien hot tub.

 

Lys opp natten

En del av ferieånden forvandles til et vinterlandskap. Du kan festlig dekorere din hot tub og området rundt for å hjelpe deg og dine gjester å være i ferieånd.

For det første må du få din hot tub ser lystig og lyst ut. Den beste måten å gjøre dette på er med Arctic Spas® Nordlys system. Et omfattende utvalg av mønstre og sekvenser, inspirert av Aurora Borealis på vår nordlige vinterhimmel, lar deg velge den perfekte belysning opplegg for anledningen. Systemet har to lysplasseringer som fungerer sammen for å fylle din spa med farge og vil garantert få deg i julestemning.
Vurder også å henge vanntette utendørslys rundt deg Hot Tub for å gi et ekstra magisk preg. Begynn med å henge lys, pyntegjenstander og andre festlige dekorasjoner til dekk, trær og landskap rundt tub. Du kan også skape festlige omgivelser ved å plassere oppblåsbare snømenn og reinsdyrdekor rundt plassen din.

 

Juleunderholdning og musikk

Feriestemning ville ikke vært mye uten den muntre ferien musikk. Du kan tenne julestemningen med noen muntre julesanger. På Arctic Spas® vi tror musikk forbedrer spa Opplev så mye at vi har investert i det revolusjonerende Aquatremor® stereosystem som snur hele deg Hot Tub inn i høyttaleren. Her er hvordan det fungerer

 

Aquatremor® stereosystem

Nå kan du enkelt streame din favorittjulespilleliste. Esquire Magazine publiserte nettopp en liste over de 60 beste julesangene gjennom tidene for å hjelpe deg med å lage julespillelisten din.

 

Server høytidsdrikke og mat

For å holde med juletemaet, grip eggedosis og sukkerkjeks. Å tilby lett å spise fingermat og drikke er det beste alternativet når du går inn og ut av tub og ikke ønsker å ha et formelt sitte ned måltid eller spise i tub. Søtsaker som pepperkaker og sukkertøy er alltid en feriefavoritt. Hold gjestene dine hyggelige og toasty når de er ute av hot tub med varm kakao, til og med tilsett mini marshmallows for litt ekstra ferieglede.

konklusjonen

Selv om det kanskje ikke er din vanlige familiejul, kan det bli en morsom ny tradisjon. Husk å gjøre julehåndklærne og kappene klare for inn- og utstigning av spaet. Vi håper du får en festlig jul hot tub parti.