Hjem » Gjør deg klar for sommeren med et Swim Spa Fitness Kit!

Gjør deg klar for sommeren med et Swim Spa Fitness Kit!

by | Kan 16, 2023

Med sommeren rett rundt hjørnet kan det være lurt å komme i form og begynne å trene for å forberede seg. Med tillegg av Swim Spa Treningssett for roing, vil du kunne trene for mannskap eller bare bygge utholdenhet og full kroppsstyrke året rundt i din Svømme spa.

Fordelene med vannroing

Din Allværsbasseng er ikke bare en flott måte å underholde familien og gjestene på, men du kan høste helsegevinstene ved å holde deg aktiv gjennom svømming og roing med treningssett! Vanntrening har vist gjennom forskning at det kan forbedre din styrke, kroppssammensetning, muskelkraft og til og med din fleksibilitet.

Roing er en fantastisk måte å få trening i spaet. Vanntrening er lettere for leddene dine, og det varme vannet vil få deg til å glede deg til treningsrutinen din. Du kan koble roing med svømming eller bruke den som en frittstående øvelse. Siden dette er en aktivitet for hele kroppen, vil du engasjere armene, skuldrene, overkroppen og bena.

Hva er inkludert i Treningssett?

Etter å ha lært om fordelene med vanntrening og hvordan en treningssett kan være til nytte for deg, lurer du kanskje på hva som er inkludert. Med alle de følgende tilbehørene vil du være sikker på at du kan komme i form mens du har det gøy i svømmespaet ditt.

  • 2 x 316 rustfrie rekkestenger
  • 2 x 316 rustfritt stål veggfeste.
  • 4 x 316 rustfritt stål festepute øyne for tilbehør
  • 2 x 44" blå lateksbånd med låsetungekroker
  • 2 x 36" blå lateksbånd med låsetungekroker
  • 2 x 18" blå lateksbånd med låsetungekroker
  • 2 x ankel-/håndleddsbånd med løkkeklemmer
  • 2 x håndtaksklips med løkkeklemmer
  • 1 x høystyrke neopren UV-behandlet svømme-/gåbelte justerbart fra 18-56"
  • Vinyl bæreveske med stropper
svømme spa treningssett

Installasjon

Installasjon er en lek med vår treningssett. Du trenger bare å følge instruksjonene, og utstyret kan enkelt festes til svømmespaet i bakgården. Tre hver roarm inn i koblingen, så kan du tre hver kobling inn i karet.

For å bruke roalternativet brukes kortere strikksnorer for å koble sammen roarmene på metallløkkene nær håndtakene. Det er tre forskjellige lengder for å sikre at alle kan bruke dette utstyret, alt du trenger å gjøre er å velge den størrelsen som passer deg best.

Deretter fester du bare den ene siden av de lengre strikksnorene (2 av dem) til løkkene nær håndtaket, og kobler deretter den andre enden til selve massasjebadet. Du kan variere motstanden med ledninger i forskjellige størrelser. Bare sett deg på trinnet mens du holder i rohåndtakene, sett føttene i fotfestene, og du er klar til å ro!

Med tillegg av treningssett og vår All Weather Pools, vil du kunne helbrede kroppen din, komme i form og føle deg bra, når som helst!