Hot Tub aromaterapi

Hjem » Hot Tub aromaterapi

Hot Tub aromaterapi

by | Jan 13, 2022

Hva er bedre enn å sitte i din nydelige Arctic Spas® hot tub, får en fantastisk massasje fra din Jets og suge opp alt det varme vannet? Gjør alt det i en hot tub med aromaterapi! Aromaterapiprodukter er en fin måte å forbedre din hot tubbing opplevelse. De vil ikke påvirke vannkjemien din, de tilbyr store helsefordeler og de lukter fantastisk. 

Velge de riktige produktene

Velg de riktige aromaterapiproduktene for din hot tub er veldig viktig. Produktene du velger bør være spesifikke for hot tubs. Noen ingredienser i vanlige aromaterapiprodukter er ikke egnet for hot tubs (som Epsom-salter). Vi anbefaler heller ikke å bruke oljer i din hot tub fordi de kan tette seg filtre og kan forårsake oljeaktige flekker i spavannet. 

Aromaterapisalter er enkle å bruke og varer vanligvis bare i omtrent en time. De kommer i et bredt utvalg av forskjellige dufter, og de er generelt veldig rimelige. Kjøpe aromaterapiprodukter til din hot tub fra en hot tub butikken vil sørge for at produktene er trygge å bruke i din hot tub

Fordeler med aromaterapi

Aromaterapiprodukter kan ha en mengde forskjellige helsefordeler når de legges til hot tub vann. Alle aromaterapiprodukter er unike og de har alle forskjellige ingredienser, men mange av dem deler de samme ingrediensene og fordelene. 

Noen aromaterapiprodukter kan bidra til å forbedre hudens fuktighet og ofte har de antiinflammatoriske egenskaper. Andre aromaterapiprodukter har aloe i seg, som er en rik kilde til antioksidanter og vitaminer som kan bidra til å beskytte huden din. Noen produkter kan også inneholde forskjellige vitaminer som vitamin C, som kan hjelpe med reparasjon av muskelvev. Det finnes mange forskjellige merker av aromaterapiprodukter for hot tubs, så vi anbefaler å prøve ut forskjellige produkter til du finner den som passer best for deg!

komfortterapi jente smilende sol

Forbedre din Hot Tubbing erfaring

Det er så mange forskjellige kombinasjoner av gode luktende produkter for å forbedre din hot tubbing opplevelse. Prøv en sitruslukt om morgenen for å vekke deg og starte dagen riktig. Om natten kan du prøve en lavendelduft for å få deg til å sove rett før du legger deg. 

En rask hot tub med eukalyptus aromaterapi kan hjelpe deg å føle deg mye bedre hvis du er forkjølet. Eller velg en tropisk duft og lag en ferietur i din egen bakgård! Det er en aromaterapiduft der ute for alle. 

En annen stor bonus til aromaterapidufter er at de kan bidra til å dekke opp lukten av kjemikalier du bruker. Det er mye bedre å ha vann som lukter syrin enn det er å ha vann som lukter klor.

Aromaterapiprodukter er en fin måte å gjøre det å sitte i Arctic Spas® enda bedre! Bli kvitt den gamle klorlukten og erstatt den med den lukten du velger. I tillegg får du alle helsefordelene som følger med det. Stikk innom en Arctic Spas® sted i dag for å få dine aromaterapiprodukter!

Hvordan vet jeg hva som er riktig hot tub for meg?

Det er mange spørsmål å stille før du kjøper en hot tub. Vår Arctic Spas® hot tub spesialister er alltid tilgjengelige for å svare på spørsmålene dine og gi veiledning om hvordan du velger riktig hot tub. Bestill time for en personlig eller virtuell konsultasjon eller last ned vår hot tub kjøperguide her.

arcticspas hvordan velge ditt spabrev side 1