Over bakken bassenger

Det offentlige konseptet med svømmebassenger over bakken er i rask endring. Kort sesongbruk og høye driftskostnader forbundet med tradisjonelle svømmebassenger over bakken taper mot nye svømmespa-design.

Svømme-spa tilbyr nytelse året rundt og mange flere hot tub fordeler i tillegg til alle funksjonene til et lite svømmebasseng. Premium-merkede svømme-spa tilbyr mye lavere driftskostnader, attraktivt design, motstrømssvømmesystemer og mange flere trenings- og avslapningsfordeler til priser som ligner på tradisjonelle bassenger over bakken.

 

The Arctic Ocean er et førsteklasses svømmespa laget av topp hot tub merkevare, Arctic Spas. Arctic Spas er med på å redefinere hva bassenger over bakken er. Aqua trener, svømme spa, hot tub, treningsbasseng og et badeland for barn er alle kombinert i en selvstendig enhet over bakken.

Tradisjonelle bassenger over bakken utvikler seg til et mye mer allsidig apparat for hele familien året rundt. Kontakt Arctic Spas for detaljer, priser og forhandlerplasser i nærheten av deg.

Billig svømmebasseng over bakken

Svøm spa forbi Arctic Spas er IKKE billige svømmebassenger over bakken, de er førsteklasses Family Fun Centers. Billige ting lages som regel billig og havner på søppelfyllingen raskere enn forventet.

Arctic Spas svømme-spa gir alle fordelene til et basseng over bakken, hot tub og badeland i bakgården alt i en veldig attraktiv, langvarig pakke. Svømmespaet i Arctic Ocean er designet for å vare hele livet, kontakt oss nå for detaljer, priser og forhandlerplasser i nærheten av deg.