Hot Tub Kjemikalier

Sannheten om Hot Tub & Spa Kjemikalier

Du trenger sannsynligvis ikke omtrent 50 % av spaet og hot tub kjemikalier du får beskjed om å kjøpe. Hvorfor? Hot tub kjemiske produsenter vil at du skal kjøpe flere kjemikalier. På Arctic Spas vår policy er å kun selge deg det du trenger; vi vil at du skal spre ordet om at vi er det beste stedet å handle for hot tub og spaprodukter!

Vaskemidlene du må bruke hvis din hot tub bruker tradisjonelle papirfiltre er et godt eksempel på hvordan kjemisk bruk kan reduseres med riktig sett med produkter. Hvis du bruker et tradisjonelt papirfoldet filter, må det rengjøres med et vaskemiddel hver par uker eller så. Hvis du glemmer å rengjøre det, kan vannet bli grumsete fordi filteret ikke filtrerer ordentlig. Feil løsning er å bruke en vannklarer. Vannklarer er en silikonbasert væske som får partikler til å feste seg sammen slik at vannet virker klart i noen dager. Uklarheten kommer raskt tilbake og mer avklaring er nødvendig med mindre noe annet gjøres.

Den bedre løsningen er å slutte å bruke et plissert papirfilter og bytte til et engangsfilter i DEPTH-stil. Dybdefiltre fanger opp en mye mindre partikkel og holder mye mer materiale enn et tynt papirfilter. Dette vil helt eliminere behovet for filterrensere og rensemidler, bare ved å bytte til et bedre filter. (Og ikke mer rengjøring av skitne filtre, bare kast det i papirkurven!). Mindre kjemikalier, mindre rengjøring, renere vann. Perfekt.

Flasker med Arctic Pure-kjemikalier

Kjemisk gratis Hot Tubs

Teknisk sett den eneste kjemikaliefrie hot tubs er de som tappes ut etter hver bruk.

Ny teknologi har imidlertid aktivert hot tubs å komme veldig nær å være kjemisk fri. Saltvann hot tub systemer som Onzen™ Natural Salt Water Care System fra Arctic Spas være svært nær å eliminere tradisjonell kjemisk bruk. Saltvannsystemer bruker lave nivåer av salt oppløst i vannet for å generere desinfiseringsmidler i hot tub rørleggerarbeid.

Dette automatiserte systemet eliminerer bruken av tradisjonelle klor- eller bromtabletter, og reduserer tiden som trengs for å opprettholde sikker rengjøring hot tub vann. Alle Arctic Spas modeller kan utstyres med Onzen saltvannssystem.

Naturlig Hot Tub Kjemikalier – virkelig?

Det er dusinvis av produkter som hevder å være naturlige hot tub kjemikalier, men mange er ikke det de påstår. Ozon, sølvioner, kobberioner, enzymer, hydrogenperoksid og hydroksylradikaler er bare noen av disse. Noen av disse stoffene er effektive hot tub sanitizers, men det avhenger av hvordan de brukes og hvor mye de koster.

Naturlig hot tub kjemikalier og tradisjonelle produkter er tilgjengelig i det hele tatt Arctic Spas butikker. Vi tilbyr også et svært avansert vannbehandlingssystem som bruker saltvann og ozon for å holde på hot tub vannsikker og krystallklar. Vi kaller det Onzen™ Natural Salt Water Care System.