Hot Tub Jets

bro hot tub jetfly er utskiftbare! Nesten alle hot tub produsenter lager sin egen innsats (delen du ser i spaet), men 'kroppen' er ofte helt lik mellom flere produsenter. Det betyr Arctic Spas merkeinnsatser kan passe i spaet ditt. Her er bare et par grunner til at det er gode nyheter:

1

Arctic Spas' lagerløs design minimerer slitasje, noe som resulterer i spa-dyser som fortsetter å gi en fantastisk bevegelig massasje samtidig som de minimerer feil.

2

Mange hot tub dyser bruker en fleksibel tappdesign for å holde dysen på plass. Disse tappene blir sprø over tid og klikker av, noe som resulterer i svikt i strålen. Arctic Spas' ny tråd-inn-design har praktisk talt eliminert jetfeil. Resultatet er en langvarig, fantastisk massasje uten store utskiftingskostnader. Også mange andre hot tub jetkropper av merke kan konverteres til gjengede jetkropper. Det er lett! Spør din lokale Arctic Spas forhandler for mer informasjon.

Arctic Spas Jets

I motsetning til de fleste andre produsenter, bruker spaene våre kun roterende dyser - ingen stasjonære eller "retningsbestemte" dyser erstattes for å kutte kostnader. Dessuten tilbyr vi ikke lenger dyser i rustfritt stål – for et oppgradert utseende tilbyr vi nå dyser med titan.

Titan (Ti) er betydelig mer motstandsdyktig mot skader som følge av variasjoner i vannkjemi enn rustfritt, og er ekstremt holdbart. Jetbeskyttere, Therapy Air-dyser (hvis montert), pumpeinntaksdeksler og eksterne belysningslamper kan alle kles i skinnende titan for en raffinert og luksuriøs finish.

Uansett merke hot tub du har, Arctic Spas har sannsynligvis erstatningsdyser og jetdeler for reparasjon. Bruk vår forhandler locator å finne en forhandler i nærheten.