Hot Tub Deler

 Hot Tub Plumbing

Vi har deler til de fleste merker av hot tub og spa. Slanger, koblinger, dyser, pumper, unions, varmeovner, blåsere, lys, rør, lim og det du måtte trenge! Arctic Spas er utstyrt med Reflex Torsion™-slange, og vi er det første selskapet i bransjen som bruker denne typen slange i hvert spa.

Slangene vi bruker i våre spa gir en sikrere tetning mellom slanger og dyser, som er en vanlig kilde til lekkasje i hot tubs som bruker forskjellige typer spyling. Disse slangene er klare og fargekodet for å lette raskere feilsøking. Deres formbarhet betyr at de lett kan fikses med en slangeklemme lenge før en lekkasje i et fullt skumbad kan oppdages.

Hot Tub Jets

bro hot tub jetfly er utskiftbare! Nesten alle hot tub produsenter lager sin egen innsats (delen du ser i spaet), men 'kroppen' er ofte helt lik mellom flere produsenter. Det betyr Arctic Spas merkeinnsatser kan passe i spaet ditt. Her er bare et par grunner til at det er gode nyheter:

  • Arctic Spas' lagerløs design minimerer slitasje, noe som resulterer i spa-dyser som fortsetter å gi en fantastisk bevegelig massasje samtidig som de minimerer feil.
  • Mange hot tub dyser bruker en fleksibel tappdesign for å holde dysen på plass. Disse tappene blir sprø over tid og klikker av, noe som resulterer i svikt i strålen. Arctic Spas' ny tråd-inn-design har praktisk talt eliminert jetfeil. Resultatet er en langvarig, fantastisk massasje uten store utskiftingskostnader. Også mange andre hot tub jetkropper av merke kan konverteres til gjengede jetkropper. Det er lett! Spør din lokale Arctic Spas forhandler for mer informasjon.

Uansett merke hot tub du har, Arctic Spas har sannsynligvis erstatningsdyser og jetdeler for reparasjon.