innendørs Hot Tubs

Arctic Spas spesialiserer seg på utendørs hot tubs men de kan også installeres innendørs. Faktisk, alle utendørsmodeller kan installeres i hjemmet ditt men noen modeller er mer egnet. Noen hot tub funksjoner er ikke nødvendige på innendørs hot tubs, for eksempel et 5-tommers deksel, isolert gulv og ekstrem skapisolasjon.

Et innendørs spa eller hot tub kan være perfekt for en leilighet, leilighet eller for ekstra bekvemmelighet. Vi har flere modeller å velge mellom som er perfekt egnet for innendørs installasjon. De Mesa i Coyote Spas-merket, og Arktisk rev i Arctic Spas merkevarer er populære innendørs hot tub modeller.

Arctic Spas hot tub inne i et rom

Designhensyn til innendørs spa

Her er noen ting som er verdt å vurdere angående innendørs spadesign:

1

Bruk et hjørne hvis mulig. Et spa gjemt i et hjørne bruker mye mindre plass enn et ute i det fri.

2

Planlegg for økt luftfuktighet. Legg til en avtrekksvifte i rommet for å eliminere fuktigheten som frigjøres når massasjebadet brukes. (Dette er ikke et problem når dekselet er på)

3

Velg en liten modell. Hot tubs alltid se mindre ut i et stort rom (som et utstillingsrom i en butikk). Arctic Fox i Arctic-merket og Mesa i Coyote-merket er de mest populære for innendørs spa-design.