Saltvannsbassenger

Hvordan fungerer saltvannsbassenger?

Enkelt sagt produserer de desinficeringsmiddel direkte i vannet ved hjelp av en elektrisk strøm med svært lav spenning. Det kreves en lav konsentrasjon av salt i vannet for å få systemet til å fungere. Når rensemidlet er brukt opp, forvandles det tilbake til salt og prosessen starter på nytt.

Saltvannsbassenger er veldig populære på grunn av de reduserte kostnadene for kjemikalier og den reduserte tiden som kreves for å vedlikeholde vannet. Mange eiere liker også den mykere følelsen av lettsaltet vann.

Arctic Spas™ tilbyr en rekke saltvannsspa som er veldig populære blant folk som leter etter små saltvannsbassenger. Svømme-spa tilbyr alle fordelene til et lite svømmebasseng og et hot tub i en selvstendig enhet, ofte til mye lavere pris enn tradisjonelle svømmebassenger. Arctic Spas™ er et førsteklasses merke, noe som betyr at du ikke trenger å ofre fysisk skjønnhet for praktisk når du handler et svømmebasseng.

Alle Arctic Spas™-merket svømmespa kan utstyres med et saltvannssystem som gir alle fordelene til et saltvannsbasseng og hot tub alt i en pakke.

Her er den beste siden for å begynne å lære mer om svømmespa-modeller, funksjoner og priser.

En kvinne som slapper av i Arctic Spas hot tub

Saltvannsbassengsystemer

Ikke alle saltvannsbassengsystemer er skapt like. Det proprietære Onzen™ saltvannssystemet av Arctic Spas™ kombinerer ozongenerering og saltvannsteknologi for å levere et avansert vannbehandlingssystem som drastisk reduserer kjemiske kostnader og vedlikeholdstid. Onzen™ saltvannssystemet kan installeres på Arctic Spas™ merke hot tub og svømmespa.

Arctic Spas™ svømmespa er 14 fots svømmebasseng med innebygde svømmetreningssystemer og tradisjonelle hot tub funksjoner alt sammen i ett attraktivt sedertre kabinett. For detaljer, priser og gratis estimater, kontakt en av de 300+ Arctic Spas forhandlere eller be om en telefonsamtale fra en spesialist akkurat nå. (ved hjelp av skjemaet nedenfor)