Hot Tub Filter

Ikke alle hot tub filtrene er de samme! Bruk av et dårligere filter kaster bort tid og penger. Du trenger ikke å kaste bort tid på å rense filtre som ser stygge ut, og du trenger ikke kaste bort penger på å kjøpe filterrengjøringskjemikalier. Nye engangs spa-filtre er tilgjengelige som filtrerer bedre og kan resirkuleres etter bruk.

Sølv Sentinal engangs Hot Tub Filter

Sølv Sentinal hot tub filtre er laget av hundrevis av lag med porøst polypropelen (samme materiale som drikkeflasker i plast). Vannet filtreres hver gang det går gjennom et lag, og hvert lag fanger opp en mindre partikkel. Dette betyr at du kan filtrere flere ting ut av din hot tub vann på kortere tid. Filteret fungerer vanligvis i 3 måneder, så blir det ganske enkelt kastet i papirkurven. Ikke mer rengjøring! Ikke mer kjøp hot tub filterrens! Tatt i betraktning tidsbesparelsen og reduksjonen i mengden kjemikalier som trengs, er prisen på Silver Sentinal-filtre mindre enn typiske plisserte spa-filtre i papir.

Sølv Sentinal engangs hot tub filtre er kompatible med de fleste hot tubs. Det finnes hundrevis av forskjellige størrelser, så den beste måten å sikre at det passer på er å ta med det gamle filteret ditt til en av våre butikker.

Filter Silver Sentinel

Pass opp for rabatterte spa-filtre!

Store kjedebutikker selger ofte billige spa-filtre, men disse er vanligvis plisserte papirfiltre av lav kvalitet som krever hyppig rengjøring. Med tanke på den ekstra tiden og utgiftene til rengjøring av kjemikalier sparer disse filtrene deg ingen penger. Prøv et Silver Sentinal engangsfilter for å spare tid og penger.