Hot Tub Pumps

Terminologien for hot tub motorer og pumper kan være forvirrende. For å avklare, hver hot tub "pumpe" består av en motor og en pumpekomponent.

Pumpen er delen som inneholder løpehjulet og inkluderer vanninngangen og -utgangene.

Motoren er den elektriske komponenten som dreier pumpehjulet, koblet til pumpen med en aksel. Pumpeenden inneholder vann og må derfor tettes rundt akselen som kobler den til motoren.

Dette er et potensielt feilsted i en hot tub motor/pumpe. Hvis rusk kommer inn i pumpen, er det også mulig for pumpehjulet å sette seg fast eller skadet, noe som er en annen mulig årsak til pumpesvikt.

Motorkomponenten kan også bli skadet, ofte på grunn av fukt eller støv som kommer inn i motorens indre deler.

Visste du? Mest hot tub deler og tilbehør er kompatible med alle merker.

Det er riktig, de fleste pumper, varmeovner, kontroller, trinn, kjemikalier og annet tilbehør kan brukes i mange forskjellige hot tub merker. I det minste er det vanligvis en del eller komponent tilgjengelig som er kompatibel med din hot tub merke, ofte til en lavere pris enn originaldelen.

hver enkelt Arctic Spas forhandler er stolt av å tilby god service, så hvis du trenger en hot tub ring deler eller tilbehør eller besøk en forhandler nær deg.

Innsidetips: Du trenger sannsynligvis ikke en ny pumpe

Hot tub pumpeproblemer kan vanligvis repareres: du trenger sannsynligvis ikke en ny pumpe! De to vanligste problemene med hot tub pumper er tetningene og motoren.

Pakningene kan vanligvis byttes for under $100 og motoren kan bygges om for under $250, ofte mindre! Ta med din gamle pumpe (hvilket som helst merke) til en Arctic Spas forhandler og få et gratis estimat for å reparere eller erstatte den.

Spa pumper er vanligvis kompatible mellom ulike hot tub merkevarer. Arctic Spas har den beste pumpen tilgjengelig, og den fungerer sannsynligvis i din hot tub selv om det ikke er et Arktis. Typisk hot tub pumper har høy feilrate.

Tenk deg nøye om før du setter den samme typen tilbake i spaet! Typisk hot tub pumper svikter oftere fordi de er internt avkjølt, slik at fuktig eller støvete luft kan forurense de indre komponentene i pumpen. Spa-pumpen fra Arctic Spas er fullstendig forseglet og eksternt avkjølt for å forhindre for tidlig svikt.

Ser du etter en spavarmer, dyser eller andre komponenter? Mange spa og hot tub deler er kompatible med alle merker, så selv om spaet ditt ikke er et arktisk, har vi sannsynligvis delen du trenger.