2 person Hot Tubs

Ser etter en liten hot tub bare for to? Eller kanskje en Plug and Play hot tub? Vi tilbyr noen få modeller av små hot tubs som passer til beskrivelsen. De fleste av de mindre spaene og spaene med kun én pumpe kan bestilles som 110V 'plug-and-play'-spa. Den mest populære modellen i Arctic Spas merkevare er Arktisk rev modell. Det er rangert som "opptil" 4 personer, men det er mest komfortabelt med 2. 

Av de 2 personene hot tub modellene anbefalt ovenfor, den bestselgeren er Arctic Fox. The Fox er i Arctic Spas merke, som er kjent for ekstrem kvalitet og effektivitet. Startprisen på denne modellen er litt mer enn den andre lille hot tubs vi tilbyr. Imidlertid er det lavere driftskostnader, lengre garanti og naturlig skjønnhet Arktisk rev rettferdiggjør lett investeringen.

Liten Hot Tubs Og Pris

Det er flere små hot tubs tilgjengelig fra Arctic Spas. Imidlertid finner vi ofte at folk handler for mindre størrelser hot tubs er faktisk ute etter billig hot tubs. Liten er ikke alltid det samme som lavere pris. Merket og alternativene kan faktisk påvirke prisen mer enn størrelsen.

Liten hot tubs gi det perfekte tilfluktsstedet for en eller to personer. Foretrekker du litt "meg-tid" etter en lang dag på jobb? Eller vil du heller nyte en beroligende bad med partneren din? Med Arctic Spas, tiltalende muligheter er standard. Gå med én person hot tub, eller velg et ekstra rom med en av våre energigivende, forfriskende to personer hot tubs.

Et par nyter en hot tub.

Med praktisk, kompakt størrelse og kvalitetskonstruksjonen du forventer av Arctic Spas, en 2 person hot tub passer perfekt for å supplere din rolige livsstil. Oppgrader sommerhuset ditt. Installer en hot tub på din vanlige bolig for avslapning året rundt. Øk bakgårdsfunksjonen din med en fabelaktig, morsom liten uteplass hot tub.

Enten du ønsker å gå solo-veien eller tilbringe litt tid med en partner, Arctic Spas har hot tub for deg. Og du kan sikre din hot tub presterer til høyest mulige standarder med vår komplette serie med små hot tub tilbehør, inkludert små dekk, spavannkjemikalier, rekkverk, lysthus og mer. Så enten du trenger ekstra plass for tilgang eller et nytt filter, er et komplett utvalg av tillegg og komponenter alltid tilgjengelig.

Arctic Spas Hot Tubs: Hvor overlegen kvalitet nedskalert dimensjoner

Lad opp batteriet. Gjenopprett litt sårt tiltrengt avslapning i den travle timeplanen din. Og nyt øyeblikkelig revitalisering, når du trenger det.

Kvinner slapper av i en hot tub

Kondensert størrelse trenger ikke hoppe over komfortfaktoren. Nyt det beste fra to verdener med en Arctic Spas 2 person hot tub. Og husk, alle de store funksjonene til våre større hot tubs kommer også som standard med våre minste størrelser. Det betyr at du er liten hot tub kjøpet inkluderer vårt Forever Floor™, Mylovac®-deksel, innovativ isolasjon og mye mer. I tillegg kan du tilpasse og optimalisere din hot tub erfaring med valgfrie funksjoner som vår nettbaserte hot tub overvåking og Onzen™ saltvannssystem.

Alle våre en person og to person hot tubs er bevis på at store ting kommer i små pakker. Hvis du ønsker å øke størrelsen på en av våre 2 personer hot tubs til salgs, eller hvis du vil snakke med en av våre butikkeksperter, besøk nærmeste Arctic Spas utsalgssted nær deg. Med butikker lokalisert over hele Nord-Amerika og Storbritannia, er vi klare til å utnytte all vår ekspertise for å hjelpe deg med å finne den ene eller to personen hot tub det er akkurat riktig for deg.