Hot Tub Installasjon

Hot tub installasjon krever vanligvis spesialisert flytteutstyr og minst to erfarne teknikere. I de fleste tilfeller er det ikke nødvendig med kran, men denne tjenesten er også tilgjengelig gjennom evt Arctic Spas forhandler. Elektriske installasjoner (kabling a hot tub) må utføres av en autorisert elektriker. Ta kontakt med en Arctic Spas forhandler nær deg for henvisning til en erfaren, autorisert elektriker.

Gratis hot tub installasjonsanslag er tilgjengelig fra en av våre 300+ hot tub forhandlere over hele verden. Hvis du har kjøpt en hot tub online eller fra en annen leverandør tilbyr vi installasjonstjenester, vedlikeholdsrådgivning, hot tub deler og tilbehør, og reparasjonstjenester.

Hvis du trenger å ringe for teknisk støtte eller bestille en servicesamtale, vennligst ha modellnavnet og serienummeret på spaet tilgjengelig.

Vanlige spørsmål

Hvordan starter jeg opp min hot tub?

Disse trinnene må følges for å starte opp eller fylle opp spabadet på riktig måte:

  1. Sørg for at de elektriske tilkoblingene er utført iht håndboken.
  2. Sørg for at alle O-ringer er installert i koblinger og koblinger er strammet tilstrekkelig.
  3. Sørg for at alle kuleventiler er åpne, og at avløpet er lukket.
  4. Fyll spaet med vann til omtrent 4 tommer over toppen av filteret med en hageslange.
  5. Når spaet er fylt til riktig nivå, slår du på strømmen til spaet ved å slå på GFCI-bryteren i panelet. Se skjermen på kontrollen på toppen. Etter oppstart vil displayet blinke til en tast trykkes. Denne funksjonen er for å fortelle deg at det var et strømbrudd.
  6. Jetpumpen, varmesystemet og alt innvendig rørleggerarbeid vil oppnå en delvis fylling etter hvert som spaet fylles. For å kontrollere funksjonen til jetsystemet og fjerne eventuell gjenværende luft fra varmesystemet, trykk på JETS-knappen to ganger for pumpe 1 og én gang for pumpene 2 og 3 (for Signature-seriens spa, trykk på både JETS 1 og JETS 2-knappene og JETS 3 for spa-bad i Legend-serien) for å få jetpumpen(e) til å gå på høy hastighet i ett minutt. Når dysesystemet er fullt operativt (som indikert av sterke, ikke-surrende dyser), er priming av spaet fullført. Svake eller bølgende stråler er en indikasjon på lav vannstand eller tette filterpatroner.
  7. Juster kjemikaliene og balanser vannet i henhold til instruksjonene i håndboken.
  8. Still inn temperaturkontrollen til ønsket temperatur (mellom 100 °F og 104 °F), og plasser deretter det isolerte dekselet på spaet og la vanntemperaturen stabilisere seg (ca. 8 – 16 timer). Pass på at du fester dekselet på plass ved hjelp av deksellåsene. Kontroller spavannets temperatur med jevne mellomrom.

Hvor lang tid før jeg kan bruke mitt nye spa?

Avhengig av hvilket spa du har kjøpt og hvor stort det er, bør spaet ditt ha temperatur mellom 6 og 14 timer senere. Balanser kjemikaliene dine, hopp inn og nyt din nye livsstil!

Trenger jeg en kran?

Ikke vanligvis.

De fleste installasjoner kan håndteres med dolly eller annet enkelt utstyr og et 2 personers leveringsteam.

Men hvis tilgangen til stedet er blokkert eller vanskelig, kan en kran eller plukkebil være den eneste veien inn. Selvfølgelig, hvis du plasserer et spa på et tak, en høy balkong eller andre vanskelig tilgjengelige steder, vil en kran selvfølgelig må utføre leveransen.

An Arctic Spas representanten må komme hjem til deg og ta den avgjørelsen, så hvis du har noen bekymringer angående installasjonen, må du si ifra til forhandleren.

Trenger jeg å hjelpe med å levere min hot tub?

Du bør alltid konsultere din forhandler eller selger før levering for å sikre at alt går så greit som mulig. Spaene våre er de mest solid bygde i bransjen og varierer alt fra 300 – 600 kilo. Så jo flere folk til stede, jo jevnere og sikrere blir leveringen.

Hvordan får vi tak i hot tub inn i hagen/bakgården min?

Vanligvis leverer Arctic Spa-forhandlere spabadet ditt på enden ved hjelp av en dolly med pneumatisk dekk, og i de fleste leveranser ruller den inn gjennom porten. En standard åpning, etter at porten er fjernet, er 40 tommer bred. Noen massasjebad er opptil 41 tommer brede, så sørg for å gå ut og måle for å sikre at åpningen er bred nok.

Ellers vil vi se på andre alternativer som å fjerne en del av gjerdet osv.

Er pipa, busker, grener osv. i veien?

Bare bruk sunn fornuft og kartlegg ruten karet skal ta gjennom hagen og avgjør om dette er problemer eller ikke. Bruk dimensjonene gitt av din Arctic-forhandler og sjekk overhengende grener fra modne trær og andre hindringer.

Din forhandler vil sannsynligvis være villig til å gjøre en inspeksjon på stedet for å sikre en problemfri levering.

Hva må jeg gjøre for å forberede området for hot tub?

Du trenger en jevn overflate.

Denne overflaten må være fast og solid for å forhindre ujevn setning som kan skade hot tub. Mest hot tub garantier krever en 4" armert betongpute, men ikke Arctic.

Med et Arctic spa er grunnforberedelsen ganske enkel. Du trenger bare å være sikker på at siden er tilstrekkelig fast og jevn. Spaene våre har glassfiber "Forever Floor” som gir deg muligheten til å plassere spaet på plenen eller til og med rett på bakken.

Populære alternativer for Arctic hot tubs inkluderer utleggere, fortaublokker, tømmer, vasket stein og kommersielle spa-puter. Enhver av disse vil gi en jevn, solid, godt drenert overflate for ditt nye spa.

Er det greit at elektrikeren boret hull i hot tub kabinett?

Da elektrikeren koblet strømkabelen fra spaet til GFCI utendørs ponnipanel, gjorde han det ved å gå gjennom et hull på størrelse med "toonie" (litt større enn størrelsen på kabelen) i kabinettet nederst til venstre på spa-motoren. inngangsdør.

Jeg kan ikke huske å ha lagt merke til en "knockout" i skapet, så jeg antar at han boret dette hullet selv.

To spørsmål:

  1. Var det slik at ledningstilgang skulle oppnås til innsiden av skapet? Hvis ikke, hvordan skulle det ha blitt gjort? Jeg har sett igjennom bruksanvisningen og den ser ikke ut til å referere til hvordan ledningen skal føres, bare at det skal gjøres av en sertifisert elektriker (som han var).
  2. Uavhengig av svaret på spørsmål 1, er det som er gjort gjort. Vil dette hullet påvirke isolasjonsegenskapene til Heatlock system? Bør jeg prøve å fylle/isolere rundt kabel/hull på en eller annen måte?

Vi utpeker ikke et område for elektrisk tilkobling gjennom veggen til spaet fordi det er et annet sted i hver applikasjon. Elektrikeren din fulgte en standardmetode for å hente inn strømmen, og et riktig dimensjonert hull vil ikke påvirke isolasjonseffektiviteten til badekaret ditt. Det er imidlertid en god idé å fylle gapet med glassfiber eller skumisolasjon. Glassfiber kan bare stappes inn i hullet med en blyant eller pinne.

Hvis du bruker ekspanderbart skum, påført fra enten innsiden eller utsiden, husk at det utvider seg betraktelig; ikke prøv å fylle hullet helt – en liten sprut er mer enn nok!

Hvis mulig, bor kabelhullet i sideveggen til gulvet i stedet for skapveggen. Den nedre leppen på spaet skjuler kabelen mer og det ser litt bedre ut.

Hvordan kobler jeg A Hot Tub Til den elektriske kilden?

Ledningsnett a hot tub bør kun utføres av en sertifisert elektriker. Dette er lovpålagt i USA og Canada. Hver Arctic Spas forhandler kan henvise deg til en elektriker som har erfaring med kabling hot tubs.

Her er et illustrert eksempel på en typisk hot tub elektrisk installasjon. Dette er kun for referanse; ledninger a hot tub skal fylles ut av en sertifisert elektriker. De fleste av våre hot tubs krever en 50 ampere jordfeilbeskyttet effektbryter, men det finnes andre alternativer. Strømstyrken til hver modell varierer etter spesifikasjon, inngangsspenning og komponenter som brukes. Kontakt en oss eller en forhandler nær deg for mer informasjon.

Slik kobler du A Hot Tub Til elektrisk kilde

*Kun for sammenligning! Rådfør deg med en elektriker.