(SEPTEMBER 2015) – Det finnes ikke noe bedre sted å slappe av og tilbringe litt tid med venner og familie enn i et hot tub.

Med høsten snart her, er det den perfekte tiden for å slappe av kropp og sinn med en ny hot tub, og med den raske utviklingen av teknologi, den hot tub erfaring har blitt stadig mer praktisk og nyttig.

"Hot tubs er en fin måte å unnslippe de kaldere månedene, sier Brent Macklin, medgründer av Arctic Spas. "Med tonnevis av nye og innovative funksjoner tilgjengelig i dag, hot tubs har blitt lettere å ta vare på med økende energieffektivitet og flere fordeler for brukerne. Enten det er din egen bakgårdsoase for når familie og venner besøker, eller et terapeutisk tilfluktssted for deg, hot tubs tilbyr mange fordeler uansett årstid.»

Mens nye funksjoner stadig blir inkorporert i det siste hot tub modeller, Brent Macklin har identifisert fem av de beste hot tub trender for høsten og vinteren 2015.

Automatisert vannbehandling – Vannbehandling trenger ikke være en belastning for hot tub eiere. Teknologifremskritt som innebygde klorgeneratorer og automatisert testing og dosering har gjort vannvedlikehold praktisk og enkelt. Ikke bare sparer denne automatiserte teknologien deg for tid og penger, vannkvalitetsmålingene vises i sanntid på kontrollene og gjennom alle netttilkoblede enheter. De hot tub holder seg ren og trygg, og du kan sjekke vannkvalitetsstatusen fra hvor som helst via internett ved hjelp av smarttelefonen, nettbrettet eller bærbar PC.

Økende energieffektivitet – For å holde energikostnadene nede og minimere ditt miljøavtrykk, blir energieffektivitet stadig viktigere i hot tub design. Arctic Spas' nyskapende innebygd, sanntid overvåking av strømforbruk lar eiere legge inn sine lokale strømkostnader som er oppgitt på strømregningen, og hot tub beregner hva deres hot tub koster dem. Innebygde selvdiagnostiske toppkontroller som overvåker og justerer temperaturnivåer og pålitelige deksler eller lokk er også nøkkelen når det gjelder å forhindre varmetap og unødvendig energibruk.

Større badekar – Å ha et svømmebasseng og en hot tub hjemme kan kanskje tidligere ha blitt sett på som en luksus, men med de siste fremskritt innen svømmespa er det nå rimelig og praktisk. Svøm hele året, hot tub hele året og underholde barna hele året all weather pools stor nok til å romme familie og venner. To til tre ganger størrelsen på en typisk hot tub, all weather pools har fortsatt alt hot tub funksjoner pluss noen av et svømmebasseng, for eksempel dybde og størrelse. De muliggjør også "rundsvømming" ved hjelp av motstrømsstråler eller tjorestenger. Noen modeller har bakgrunnsbelyste svømmebassenger, akkurat som bassenger på tropiske feriesteder, og kanskje best av alt, kostnadene for å drive all weather pools er ikke mye mer enn a hot tub. Både Arctic Spa hot tubs og all weather pools koster ca $1 per dag.

LED lys – Fargerik belysning kan ta deg hot tub opplevelse til neste nivå ved ikke bare å legge til visuell appell, men også praktisk belyse funksjoner som drikkeholdere og dyser. Lysmuligheter som f.eks Arctic Spas Northern Light system, inspirert av Aurora Borealis, bringer digitale fargeendringer og blekner til spaet ditt. Du kan velge det perfekte lysskjemaet for å passe til humøret ditt, og legge til stemningen i bløtleggingsøktene eller bakgårdsfestene dine.

Terapi - Kromaterapi, eller fargeterapi, er en økende trend innen hot tub design, der farget belysning endrer det generelle utseendet til vannet og kan bidra til å roe ned og forynge kroppen. Hydroterapi vannmassasje har også blitt en stor fordel ved å eie en hot tub da det kan bidra til å forbedre sirkulasjonen, redusere leddsmerter og akselerere kroppens naturlige helbredelsesprosesser. En annen økende interesse er aromaterapi, hvor spesifikke dufter kombinert med det naturlige varme rennende vannet og trøstende belysning bidrar til å slappe av kroppen.

Om Arctic Spas:

Grunnlagt i 1994, Arctic Spas® er Blue Falls Manufacturings flaggskipsmerke for bærbare hot tubs og utendørs spa-produkter spesialbygd for ekstreme værklimaer. Linjen er tilgjengelig i USA og over hele verden.