Hot Tub Prisene

Fyll ut og send inn skjemaet, så sender vi deg passende priser samt informasjon om aktuelle spesialtilbud og rabatter.

Vi har også a hot tub prisguide lenger ned på denne siden, og generell informasjon om hot tub priser og løpende kostnader.

Sørg for å fortelle oss hva du er interessert i!

*Ikke bekymre deg, vi deler ikke kontaktinformasjonen din eller sender deg uønskede e-poster – bare informasjonen du ber om!

Prissammendrag

her på Arctic Spas vi tilbyr førsteklasses kvalitet hot tubs, som uunngåelig har en tendens til å koste mer, men kvalitet kommer med en pris og når det gjelder vedlikehold, støtte, kvalitet, holdbarhet og komfort er vi uslåelige.

Her er et prisklassesammendrag for å veilede deg mot en hot tub eller spa som passer ditt budsjett.

Prute

$

Bytte inn og oppussede modeller av alle merker. Mest Arctic Spas forhandlere har et lager av rekondisjonert brukt hot tubs som faller inn i denne prisklassen.

Hvis du er heldig kan du til og med finne en eldre modell brukt Arctic Spa i denne serien.

Low Cost

$$

Mange av modellene i de mindre Arctic Spas serien har også utsalgspriser i denne kategorien.

De har færre alternativer, men ofte kan disse alternativene legges til på stedet når du er sikker på at du vil ha det. Mesteparten av tiden er kostnaden for å ettermontere et alternativ på stedet ikke mye mer enn å kjøpe det fabrikkinstallert.

Premium

$ $ $

Dette er priskategorien hvor du finner det meste Arctic Spas merke hot tubs.

Luksus

$ $ $ $

Dette er det eksklusive territoriet til Arctic Spas merke så vel som Arktiske svømmespa.

Hot Tub Kjøpspris vs. løpende kostnad

Lurer på hva du hot tub vil faktisk koste å kjøre i stedet for hvor mye det vil koste å kjøpe? Det er en veldig viktig faktor når du skal bestemme hvilken hot tub å kjøpe og noe som ofte blir oversett. billigere hot tubs koster ofte mye mer å kjøre.

Arctic Spas er nå tilgjengelig med en innebygd strømforbruksmåler. Du kan overvåke de faktiske elektriske kostnadene til massasjebadet ditt og også endre spaets kjøretider for å fungere i perioder med lave kostnader. Arctic Spas er allerede de mest energieffektive hot tub tilgjengelig, og nå kan du spare enda mer penger ved å endre spaets daglige driftstider.

Beløpet du sparer på å kjøpe en billig hot tub kan lett brukes på ett år på ineffektive oppvarmings- og vedlikeholdskostnader. Vær forsiktig, ekstremt lave priser som virker for gode til å være sanne er vanligvis det.