Innendørs svømmebasseng

Installering av et innendørs svømmebasseng er akkurat blitt enklere. The Arctic Ocean™ svømmespa forbi Arctic Spas™ er et 14 fots selvforsynt basseng med alle funksjonene til tradisjonelle innendørsbassenger samt luksuriøse spafunksjoner. Siden det er selvforsynt, er alt utstyr plassert i bassengskapet i stedet for i et eget rom.

Premium merke svømme -spa er et utmerket alternativ til tradisjonelle innendørs svømmebassenger fordi de tilbyr alle de ekstra fordelene med en hot tub i samme enhet uten å miste noen av svømmefunksjonene. To forskjellige svømmesystemer gir middels og avanserte svømmere motstand tilpasset deres evner.

Familien har det gøy med et innendørs svømmebasseng
Innendørs svømmespa

Små svømmebassenger

Svømmespa blir også veldig populært blant folk som leter etter små svømmebassenger. Et svømmespa er et lite svømmebasseng, men med alt hot tub fordeler innebygd. Svømmesystemer i motstrøm eller tjor-stil gir avanserte svømmeegenskaper og tradisjonelle hot tub komponenter gir terapi og avslapning. Premium-merker kan installeres innendørs eller utendørs og nytes hele året.

De Arctic Spas™-merket svømmespa er et førsteklasses svømmespa som har mange fordeler i forhold til tradisjonelle små svømmebassenger. Det beste stedet å begynne å lære mer om Arctic Spas merke svømmespa-modeller, funksjoner og priser er her på 'svømme -spa'side.