Ekstravagant komfort, tilgjengelig pris

x5

Oppdag komfort og tilkobling med Polaris i begrenset opplag.

Dette spaet har fire oppreiste seter som fungerer i kombinasjon med en komfortabel solseng for å gi det perfekte miljøet for underholdning eller avslapning.

Polaris inkluderer et slankt og elegant Platinum Swirl-skall, og et luksuriøst Graphite Grey-kabinett, mens den kan skryte av en 40 oppgradert stråle i rustfritt stål og to pumpesystem.

Gjør "nå" til din favoritttid, alene eller sammen med andre, i den helt nye Polaris.

polaris

Polaris

Smelt inn i øyeblikket

Å danne meningsfulle forbindelser bør ikke ha store kostnader. Med den helt nye Polaris trenger den ikke. Oppgraderte overflater som Aquanova Spa Sanitization System og familiebelysningspakke gjør dette spaet til det perfekte miljøet for å nyte hverdagsluksus. Med tillegg av et foryngende hydroterapisystem med to pumper og 40 jets, handler dette spaet om å leve i øyeblikket.

VI ALLTID
LEVERE

Polaris inkluderte oppgraderinger

Kompositt skall Arctic Spas Standard funksjon

Familiebelysningspakke

Med ekstra opplyste drikkeholdere, kontrollpaneler og spa-kanter, gir dette belysningssystemet en beroligende atmosfære, når som helst på dagen.

Kompositt skall Arctic Spas Standard funksjon

Aquanova Spa-rensingssystem

Reduser sterk kjemisk irritasjon samtidig som du sikrer krystallrent spavann med Aquanovas ozongenerering og UV-C-sterilisering.
Kompositt skall Arctic Spas Standard funksjon

Fossopplevelse

Nyt den milde kaskaden av en beroligende foss mens du smelter inn i avslapning.

Kompositt skall Arctic Spas Standard funksjon

Pepperleaf Pulse™-dyser i rustfritt stål

Oscillerende dyser i rustfritt stål gir en avslappet og raffinert massasje for å lette spenningen og innlede foryngelse.