arcticspas hvordan en hot tub er laget

Hjem » Hvordan a Hot Tub er laget

Hvordan a Hot Tub er laget

by | April 22, 2021

Hvis du leter etter en ny hot tub og er nysgjerrig på hvordan den er bygget, fortsett å lese! Vår Arctic Spas® er håndlaget, inspisert og testet gjennom hele bygget for å sikre at du får det beste hot tubs på markedet.

Vår Arctic Spas® er laget for å tåle varierende temperaturer fra de iskalde vintrene til varmen om sommeren. Vi har designet badekar i over 20 år og fokuserer vår oppmerksomhet på å lage de tøffeste og mest effektive hot tubs tilgjengelig. Når du kjøper en hot tub fra Arctic Spas® du forplikter deg til en hot tub som varer lenger, koster mindre i drift og er enkel å vedlikeholde.

Hvordan gjør vi alt dette?

01

Akryl Hot Tub Shell

Det er mye som går med til å gjøre din hot tub og det hele begynner med et enkelt ark med akryl som veier rundt 200 pounds. Vi begynner å danne tub hvor vi tar et ark med akryl og legger det i en vakuumformer hvor akrylplaten varmes opp til 365 grader.

Denne prosessen gjør arket til et klebrig, men fortsatt solid stykke der vakuumet suger det inn i formen. Når dette arket strekkes over formen, er noen områder tynne som papir.

Når akrylbasen er dannet, flytter vi den inn i glassfiberområdet hvor vi legger til en annen tomme jevnt sprøytet glassfiber, og legger til ca. 700 pund til den totale vekten av karet. Vi må sikre at en god struktur kommer fra denne prosessen, da den må tåle trykket fra over 1500 liter vann. Testing for sprekker underveis er avgjørende i denne prosessen for å sikre tub kan håndtere alt dette presset.

arctic spas kompositt SKROG skall
coyote shell techSmall 2
02

Hot Tub Jets

De spa er nå flyttet inn i trimmeboden hvor vi ser etter fordypninger som fungerer som en veiledning for hvor vi skal bore for Jets. Antall Jets er valgfritt, så vi er forberedt på å bore fra 16 til 61 hull. Når disse er kuttet setter vi inn Jets. De Jets installeres ved hjelp av en plast sveisepistol som gir en uknuselig binding som forsegler Jets til tub.

De Jets testes ved å resirkulere vannet og se etter lekkasjer rundt hele Jets. Etter denne prosessen setter de inn filterbøttene. Når du tar din tub hjemme vil vannet bli presset gjennom disse filterbøttene for å sikre at det alltid er rent.

tub sendes til den andre enden av klarlinjestasjonen. De klare linjene er settet av slanger som pumper luft inn i vannet for å gi Jets boblene deres! Denne slangen går gjennom manifoldene og deretter opp i jet.

Etter dette legger vi til flere slanger som er fargekodet for å indikere formålet. Et gjennomsnitt på rundt 470 fot slanger brukes i hver tub.

jetfly i klassisk serie
arcticspas yukon ripple jets 500x310 1
03

Skap & Isolasjon

De skap som omslutter vår spas er laget av det fineste faststoff seder. Dette er deretter laget for å være det mest estetisk tiltalende og funksjonelle kabinett mulig. Vi inspiserer hver kabinett tett etter å ha mottatt dem, legg deretter på den patenterte trykkstemplede glassfiberen etasje. Dette etasje er laget av presset glassfiber som er konstruert for å tåle opptil 3000 tonn. Under alt dette presset har etasje blir utrolig tett og motstandsdyktig mot ytre elementer.

Denne glassfiberen etasje holder på varmen samtidig som den holder kulden ute. Denne prosessen sikrer også at ingen kryp vil kunne slå gjennom også! Dette sikre gulvbelegget eliminerer behovet for alle typer fundament som betongdekke eller blokker, og skaper en enkel installasjon.

Når gulvet er lagt, sprøytes det et sunt lag med skumisolasjon jevnt over foringsrøret. Dette gjøres av en av våre teknologisk avanserte roboter, som sikrer presisjon og konsistens for alle våre kar. Denne roboten påfører et lag med tre tommer tett skum. Med seder ramme, denne delen av tub veier rundt 600lbs.

frivarme med toner

04

Install

Når skummet er sprayet inn i skapene tub flytter til vårt installasjonsområde. Det er her vi installerer pumps, pakker og ovner. Kombinasjonen av tykk isolasjon og høy effektivitet ovner tar strømkostnaden ved å kjøre dette systemet ned til en gjennomsnittspris på noen få dollar om dagen.

Etter at alt er koblet til, vil kabinett er snudd og gift opp med shell oppretter en tub som veier rundt 1600 pounds. Vi sørger for at alt er pent firkantet og snur det slik at det er rett opp.

Med basen og shell sammen lages de endelige forbindelsene, og starter med lysene, kontrollpanel og til slutt alle slanger og rørleggerarbeid. Det er her vi gjør en siste test for å sjekke for lekkasjer og inspisere alle våre elektriske systemer. Over 136 inspeksjoner er utført på hver tub før de blir sendt ut. Etter bestått karakter festes de avtakbare dørene og den er klar til bruk.

05

Det endelige produktet

Som du ser legger vi mye omhu i å garantere at du får den høyeste kvaliteten tub tilgjengelig. Det endelige produktet som kommer fra denne intensive prosessen gir deg en fantastisk hot tub det er ikke bare estetisk tiltalende, men det mest effektive hot tub på markedet.

Hvis du leter etter en måte å skape den perfekte oasen i hagen din, Arctic Spas® har du dekket. Vår produksjonsprosess åpner for mange muligheter når det gjelder tilpasning og lover konstant kvalitet. Snakk med en Arctic Spas® representant i dag for å lære mer om våre utformede hot tubs, og finn en som dekker alle dine behov!

Hvordan vet jeg hva som er riktig hot tub for meg?

Det er mange spørsmål å stille før du kjøper en hot tub. Vår Arctic Spas® hot tub spesialister er alltid tilgjengelige for å svare på spørsmålene dine og gi veiledning om hvordan du velger riktig hot tub. Bestill time for en personlig eller virtuell konsultasjon eller last ned vår hot tub kjøperguide her.

arcticspas hvordan velge ditt spabrev side 1