Massasjebad laget for de tøffeste klimaene i verden

Arctic Spas Manuals

CLASSIC-SERIEN

42. Dyser

Classic-serien – dyser

 

3” (tommer) dyser

Turbo Single -dyser gir en bred sirkulær massasje. 3″ -dysene er utviklet for en grundig massasje av musklene i den øvre delen av ryggen, skuldrene og nakken. Disse dysene kan justeres ved å skru dysehodet med klokken for kraftigere stråle og mot klokken for en mykere stråle, og helt til de er stengt. Dysene kan også låses i helt ÅPEN posisjon ved å skru dysehodet med klokken til det stopper. Vri på nytt for å løsne dysen fra låsestoppen.

 

5” (tommer) dyser

Vannmassasjedysene på fem tommer gir en bred sirkulær massasje. Disse dysene kan justeres ved å skru dysehodet med klokken for kraftigere stråle og mot klokken for en mykere stråle, og helt de er stengt. Dysene kan også låses i helt ÅPEN posisjon ved å skru dysehodet med klokken til det stopper. Vri på nytt for å løsne dysen fra låsestoppen.

 

Monsundyse

Monsundysen Den er plassert i den nedre delen av massasjebadet for å ha lett tilgang til massasje av føttene, bena, hoftene og den nedre delen av ryggen. Strålestyrken på monsundysen kan justeres ved bruk av omskifteren (plasseringen varierer avhengig av spa-modell). Spør lokal forhandler om hvilken omskifter det er snakk om eller bare hopp i det og prøv selv.

Dysene installert i Classic-serien massasjebad
Dyser på tre og fem tommer samt monsundysen.