Personvernserklæring

Arctic Spas Ltd
GDPR-kundens personvernerklæring

USA og Canada

Denne personvernerklæringen gjelder for bruken av denne nettsiden og alle tilknyttede nettsteder, nettjenester, e-postkommunikasjon, annonser, dataservere og nettverk knyttet til denne nettsiden.

VED Å BRUKE DENNE NETTSIDEN GODTAR DU DISSE RETNINGSLINJENE FOR PERSONVERN. HVIS DU IKKE ER ENIG I VILKÅRENE OG BETINGELSENE ANGITT I DENNE PERSONVERNERKLÆRINGEN, MÅ DU UMIDDELBART SLUTTE Å BRUKE OG FÅ TILGANG TIL DETTE NETTSTEDET OG EVENTUELLE INNHOLD, TJENESTER ELLER PRODUKTER SOM ER TILGJENGELIG PÅ ELLER TILGJENGELIG DEG, ELLER TILGJENGELIG. .

Vi setter stor pris på personvernet ditt og gjør denne personvernerklæringen lett tilgjengelig på hele nettstedet vårt for å hjelpe deg med å forstå håndteringen av informasjon i løpet av bruken av denne nettsiden. Vi kan endre, modifisere, legge til eller fjerne deler av denne personvernerklæringen når som helst. Din fortsatte bruk av denne nettsiden etter publisering av endringer vil bety at du godtar og godtar endringene.

 

Loggfiler og informasjonskapsler

Denne nettsiden bruker industristandard analysepakker som samler begrenset informasjon om besøkende på nettstedet vårt automatisk, og lagrer denne anonyme informasjonen i serverloggfiler. Denne informasjonen kan omfatte IP-adresser (Internet Protocol), nettlesertype, grunnleggende IP-informasjon, inkludert Internett-leverandør (ISP), henvisnings- og utgangssider, operativsystem som brukes, dato-/tidsstempler og klikkstrømdata. Denne informasjonen identifiserer ikke individuelle brukere; vi bruker denne informasjonen utelukkende til administrasjon av denne nettsiden, samt for analyse av nettsidebruk og -trender, og markedsføringsformål.

I noen av våre e-postmeldinger bruker vi en “klikk-URL” knyttet til innhold på denne nettsiden. Når brukere klikker på en av disse nettadressene, går de gjennom en egen webserver før de kommer til destinasjonssiden på nettstedet vårt. Vi sporer disse klikkdata for å hjelpe oss med å finne interesse for bestemte emner og måle effektiviteten av kundekommunikasjonen vår. Hvis du foretrekker ikke å bli sporet på denne måten, bør du ikke klikke på tekst eller grafiske lenker i e-postmeldingene.

I tillegg kan informasjonskapsler brukes for å gi enklere og raskere tilgang til nettsidefunksjoner som pålogginger og/eller gjentatte besøk. Informasjonskapsler er svært små tekstfiler som lagres på personlige datamaskiner for referanseformål. Informasjonskapsler hjelper oss å hjelpe oss med å forstå brukeratferd bedre, forteller oss hvilke deler av nettstedet vårt folk har besøkt, og hjelper oss med å måle effektiviteten til annonser og nettsøk. Vi kobler ikke informasjonen vi lagrer i informasjonskapsler til noen personlig identifiserbar informasjon du har sendt inn mens du var på nettstedet vårt.

 

Hvordan vi bruker remarketing for å annonsere

 

Informasjon vi samler inn og hvordan vi bruker den

Dette nettstedet bruker Google Ads sine gratis funksjoner for konverteringssporing på enkelte sider. Hvis du kontakter oss online, vil destinasjonssiden ha en kode på seg som vil hjelpe oss å forstå veien du tok for å komme til den siden.

 

Behavioural Remarketing

Arctic Spas® bruker remarketingtjenester for å annonsere på tredjeparts nettsteder til deg etter at du besøkte visse sider på nettstedet vårt. Vi og våre tredjepartsleverandører bruker informasjonskapsler for å informere, optimalisere og vise annonser basert på dine tidligere besøk på tjenesten vår.

 

Hvordan Google og tredjepartsleverandører viser annonsene dine på nettet

Interessebasert annonsering

Disse informasjonskapslene lar tredjeparter identifisere hva du finner populært, slik at et mer personlig og relevant utvalg av annonser kan vises når du surfer på internett. De kommer normalt ikke bare fra oss, men bygger et samlet, men anonymt, bilde av en persons preferanser basert på hvordan de har surfet på internett, for å levere mer relevant annonsering. Du kan se interessebasert annonsering på tredjeparts nettsteder som bruker informasjon som er samlet inn om nettlesingsaktiviteten din på dette nettstedet.

 

Hvordan Google og tredjepartsleverandører bruker informasjonskapsler for å vise annonsene dine på nettet

 

Googles dynamiske remarketing

Nettstedet vårt bruker Google Remarketing, som tjeneste for Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94042, USA (“Google”). Denne tjenesten bruker informasjonskapsler og lignende teknologier for å vise personlig tilpassede reklamemeldinger på nettsteder som fungerer med Google. Informasjonskapsler og lignende teknologi brukes også for å utføre analyse av nettsidebruk som grunnlag for å lage interessebaserte annonser. Dataene som oppstår i denne sammenhengen kan overføres av Google til en server i USA for evaluering og lagres der. I tilfelle personopplysninger overføres til USA, har Google sendt til EU-US Privacy Shield.

Hvis du bruker en Google-konto, avhengig av innstillingen i Google-kontoen din, kan Google koble Google-nett- og app-nettleserloggen til Google-kontoen din og bruke informasjon fra Google-kontoen din for å tilpasse annonser. Hvis du ikke vil ha denne tilknytningen til Google-kontoen din, må du logge ut av Google før du får tilgang til kontaktsidene våre.

Som beskrevet ovenfor kan du konfigurere nettleseren din til å avvise informasjonskapsler, eller du kan forhindre innsamling av data generert av informasjonskapslene og relatert til din bruk av denne nettsiden og behandlingen av disse dataene av Google ved å gå til Googles annonseringsinnstillinger og angi personaliseringsknapper til “av”. Alternativt kan du velge bort behandling ved å besøke TRUSTe-nettstedet nevnt ovenfor eller klikke på Google Opt-out-knappen.

 

Se Googles personvernregler for mer informasjon om dynamisk remarketing.

 

Hvordan brukere kan velge bort Googles informasjonskapsler

Doubleclick

Vi bruker Google Ads-remarketingkoder for å logge når brukere ser på bestemte sider eller utfører bestemte handlinger på et nettsted. Dette gjør at vi kan tilby målrettet annonsering i fremtiden. Hvis du ikke ønsker å motta denne typen annonsering fra oss i fremtiden, kan du velge bort dette ved å bruke DoubleClick-siden eller Network Advertising Initiative-siden.

 

Lenker til andre nettsteder

Denne nettsiden kan inneholde lenker til andre nettsteder som ikke er kontrollert på noen måte av oss. Vær oppmerksom på dette når du klikker på slike lenker; vi er ikke ansvarlige for personvernpraksis og/eller retningslinjer for andre nettsider enn vår egen. Derfor anbefaler vi på det sterkeste at du gjennomgår personvernreglene for alle nettsider du besøker, uansett om de er koblet til av vår egen nettside eller ikke.

 

Registrering og bruk av personopplysninger

Registrering er ikke nødvendig for å bruke eller få tilgang til denne nettsiden. Imidlertid kan denne nettsiden gjøre fora, kontaktskjemaer, verve en venn-verktøy, blogger, oppslagstavler eller lignende funksjoner tilgjengelige for brukerne. Du må kanskje registrere deg for disse funksjonene.

Hvis du registrerer deg, og i prosessen gir oss personlig identifiserbar informasjon (“personlig informasjon”), kan du være trygg på at slik informasjon du oppgir ikke vil bli delt med noen tredjepartsorganisasjon med unntak av ditt uttrykkelige eller underforståtte samtykke.

Vi kan samle inn personopplysningene vi trenger for å levere tjenester til våre kunder, inkludert personlig informasjon som er nødvendig for å:

 • Åpne og administrer en konto;
 • Levere forespurte produkter eller tjenester;
 • Gi garantier for produkter og tjenester;
 • Følge opp med kunder angående henvendelser om produkter eller tjenester;
 • Følge opp med kunder for å fastslå tilfredshet med produkter og tjenester; og
 • Oppfyll regulatoriske krav.
 • Vi samler vanligvis inn personopplysninger direkte fra våre kunder. Vi kan samle inn informasjonen din fra andre personer med ditt samtykke eller i henhold til lov. Vi bruker og avslører personlig informasjon kun for formålene som informasjonen ble samlet inn for, med unntak av det som er tillatt ved lov.

Vær oppmerksom på at hvis du legger inn kommentarer eller artikler til et hvilket som helst skjema, forum, blogg eller oppslagstavle på denne nettsiden, kan all personlig identifiserbar informasjon du oppgir i disse kommentarene eller artiklene leses, samles og brukes av alle som ser på dem. Som sådan er vi ikke ansvarlige for personlig identifiserbar informasjon du kan velge å være frivillig gjennom disse kanalene.

Vi gir også besøkende på nettstedet vårt muligheten til å velge å motta kommunikasjon fra oss. I dette tilfellet ber vi den besøkende om e-postadresse og navn. Denne kommunikasjonen kan inkludere nyhetsbrev, produktkampanjer og annen informasjon som vi mener kan være relevant for den besøkende. Du kan velge bort å motta noen av eller alle disse kommunikasjonene gjennom vår Kontakt oss-side, eller ved å klikke på avmeldingslenken i en hvilken som helst e-post vi sender til deg.

Ved å forespørre informasjon om noen av våre produkter, varer eller tjenester, samtykker du i at vi kan dele din personlige informasjon med vårt nettverk av tredjeparts produktdistributører, grossister og andre autoriserte selgere (“forhandlere”) for å tilby deg med den forespurte informasjonen og/eller tjenesten.

Igjen, hvis du gir oss din e-postadresse og/eller navn for å motta kommunikasjon fra oss, vil denne informasjonen ikke bli delt med noen tredjepartsorganisasjon, med unntak av ditt uttrykkelige eller underforståtte samtykke. Ved å sende inn en forespørsel, forespørsel, klage eller på annen måte be om våre produkter, varer eller tjenester på noen måte, kan vi imidlertid henvise informasjonen din til vårt nettverk av forhandlere som deretter kan kontakte deg som svar på en engangsbasis som tillatt i henhold til Canadas anti-spam-lovgivning.

 

Bruk av ikke-personlig informasjon

Vi kan også samle inn informasjon og data som ikke tillater direkte assosiasjon med en bestemt person (“ikke-personlig informasjon”). Vi kan samle inn ikke-personlig informasjon og data som din type nettleser, type datamaskinoperativsystem eller henvisningsadressen som koblet deg til denne nettsiden. Vi kan samle inn, bruke, overføre og avsløre ikke-personlig informasjon til ethvert formål.

Hvis vi kombinerer ikke-personlig informasjon med personlig identifiserbar informasjon, vil den kombinerte informasjonen bli behandlet som personlig informasjon så lenge den forblir kombinert.

 

Tilgang til personlig identifiserbar informasjon

Hvis din personlig identifiserbare informasjon endres, eller hvis du ikke lenger ønsker at vi skal ha informasjonen din, kan du be om rettelser, oppdatering eller sletting av informasjonen din ved å sende oss en e-post via vår Kontakt oss-side. Vi kan avslå å behandle forespørsler hvis vi er pålagt å beholde din personlige informasjon ved lov eller for et legitimt forretningsformål.

 

Barn

Vi samler ikke bevisst inn personopplysninger fra barn under 13. Hvis vi får vite at vi har samlet inn personopplysningene til et barn under 13 år, vil vi ta skritt for å slette informasjonen så snart som rimelig mulig.

 

Integritet, oppbevaring og beskyttelse av personlig informasjon

Vi tar forholdsregler – inkludert administrative, tekniske og fysiske tiltak – for å beskytte din personlige informasjon mot tap, tyveri og misbruk, samt mot uautorisert tilgang, avsløring, endring og ødeleggelse.

Vi vil beholde din personlige informasjon i den perioden som er nødvendig for å oppfylle formålene som er skissert i denne personvernerklæringen med mindre en lengre oppbevaringsperiode er påkrevd eller tillatt ved lov.

Vi gjør din personlige informasjon ikke-identifiserende, eller ødelegger poster som inneholder personlig informasjon når informasjonen ikke lenger er nødvendig.

 

Ansvarsfraskrivelse

Vi forbeholder oss retten til å avsløre din personlig identifiserbare informasjon som kreves av loven og når vi mener at avsløring er nødvendig for å beskytte våre rettigheter og/eller for å overholde en rettssak, rettskjennelse eller rettslig prosess som serveres på nettstedet vårt.

 

Kontakt detaljer

Hvis du har spørsmål eller bekymringer angående denne personvernerklæringen, eller du ønsker å kontakte oss, klikker du her

Gå tilbake til hjemmesiden.

Storbritannia og EU

KUNDENS PERSONVERN

Hva denne erklæringen dekker

Arctic Spas Ltd er forpliktet til å beskytte personvernet og sikkerheten til din personlige informasjon.

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan vi samler inn og bruker personopplysninger om deg.

Denne kunngjøringen utgjør ikke en del av noen avtale eller kontrakt og kan oppdateres når som helst.

Vi er behandlingsansvarlig for all personlig informasjon du gir oss. Dette betyr at vi er ansvarlige for å bestemme hvordan informasjon om deg brukes, lagres og deles.

 

Kategorier av personopplysninger vi behandler

Vi vil samle inn, lagre og bruke følgende kategorier av personlig informasjon om deg:

 • Ditt fulle navn
 • Adressen din
 • Dine kontaktdetaljer som telefonnumre og e-postadresser
 • Din arbeidsstatus, lønn og eiendomsforhold

 

Kilder til personopplysninger

Vi samler inn personlig informasjon om deg direkte fra deg.

 

Våre lovlige grunnlag for behandling av dataene dine

Vi vil bruke din personlige informasjon under følgende omstendigheter:

 • Der vi skal utføre kontrakten har vi inngått med deg
 • Der det er nødvendig for våre eller en tredjeparts legitime interesser og dine interesser og grunnleggende rettigheter ikke overstyrer disse interessene
 • For å overholde relevante lover og forskrifter

 

Våre formål for å behandle dataene dine

 • Utførelse av kontrakten som vi har inngått med deg ved å gi deg produktene og tjenestene du har bestilt
 • For å gi deg et tilbud og detaljer om alle tilgjengelige betalingsmåter når du har vist interesse for våre produkter og tjenester
 • For å utstede markedsføringsmateriell til deg om produktene og tjenestene vi tilbyr
 • For å behandle en økonomisøknad for deg

 

Følsomme personopplysninger

Det kan være tilfeller der det er nødvendig for deg å dele informasjon med oss ​​som inneholder spesielle kategorier av personopplysninger eller “sensitive personopplysninger”. Dette gjelder ting som detaljer om medisinske tilstander som du kanskje må dele med oss ​​slik at vi kan møte dine spesifikke krav når du leverer våre varer og tjenester.

På grunn av den sensitive karakteren til denne informasjonen, vil vi bare ta den fra deg hvis du har gitt oss ditt uttrykkelige samtykke og det er nødvendig for oss å gjøre det. Vi vil også informere deg om hva vi vil gjøre med denne informasjonen og hvem vi vil dele den med.

 

Bruk av cookies

Hvis du besøker nettstedet vårt, kan vi bruke informasjonskapsler der det er aktuelt for å samle informasjon om datamaskinen din og dine generelle interesser for å gjøre det mulig for oss å forbedre nettstedet vårt og målrette markedsføringen på riktig måte.

Informasjonskapsler lagres på datamaskinens harddisk og kan ikke brukes til å identifisere deg personlig da de ikke inneholder personlig informasjon.

 

Hvem har tilgang til dataene dine

Vi kan dele dine personopplysninger med tredjeparter der det er påkrevd ved lov, der det er nødvendig for å administrere kontrakten vi har inngått med deg, eller der vi har en annen legitim interesse i å gjøre det.

Mottakere av dataene dine kan inkludere tredjeparts tjenesteleverandører, andre relaterte forretningsenheter, et regulerende organ eller på annen måte overholde loven.

Hvis du velger å finansiere kjøpet ditt hos oss ved å bruke et av finansproduktene vi tilbyr våre kunder på vegne av långivere, vil vi dele dataene dine med den aktuelle långiveren slik at de kan behandle din finansieringssøknad.

Der vi gjør det, vil vi kreve at tredjeparter respekterer sikkerheten til dataene dine og behandler dem i samsvar med loven.

 

Sikkerhet for dine data

Vi har iverksatt hensiktsmessige sikkerhetstiltak for å forhindre at din personlige informasjon går tapt ved et uhell, brukes eller får tilgang til på en uautorisert måte, endres eller avsløres. I tillegg begrenser vi tilgangen til din personlige informasjon til de ansatte, agenter, entreprenører og andre tredjeparter som har et forretningsbehov å vite.

Vi har satt i verk prosedyrer for å håndtere eventuelt mistanke om brudd på datasikkerhet og vil varsle deg og enhver relevant regulator om et mistanke om brudd der vi er lovlig pålagt å gjøre det.

 

Hvordan vi bestemmer hvor lenge vi skal beholde dataene dine

Vi vil bare beholde din personlige informasjon så lenge det er nødvendig for å oppfylle formålene vi samlet den inn for, inkludert med det formål å tilfredsstille eventuelle juridiske eller kontraktsmessige krav.

For å bestemme passende oppbevaringsperiode for personopplysninger vurderer vi mengden, arten og sensitiviteten til personopplysningene, den potensielle risikoen for skade fra uautorisert bruk eller utlevering av personopplysningene dine, formålene vi behandler personopplysningene dine for og om vi kan oppnå disse formålene på andre måter, og alle gjeldende juridiske eller kontraktsmessige krav.

 

Dine rettigheter

Du har rett til:

 • Be om tilgang til, og en kopi av, din personlige informasjon som vi har.
 • Be om retting av personopplysningene vi har om deg hvis du mener den er ufullstendig eller unøyaktig
 • Be om sletting av din personlige informasjon under spesifikke omstendigheter, for eksempel; hvis vår behandling av dine personopplysninger er basert på legitime interesser og du mener det ikke lenger er nødvendig; eller hvis du mener at vi har behandlet personopplysningene dine ulovlig eller ikke for de formålene de var ment.
 • Nekte behandling av dine personopplysninger der vi er avhengige av en legitim interesse (eller en tredjeparts interesser) og det er noe ved din spesifikke situasjon som gjør at du ønsker å avstå behandling på denne grunn.
 • Forespørsel om å begrense behandlingen av din personlige informasjon under spesifikke omstendigheter, for eksempel; du har bedt om at personopplysningene dine blir rettet og ønsker å begrense behandlingen mens vi retter den; der du mener behandlingen vår er ulovlig, men ikke ønsker at vi skal slette din personlige informasjon; der vi ikke lenger trenger å lagre din personlige informasjon, men du krever at vi gjør det for å gjøre det mulig for deg å utøve eller forsvare et rettslig krav.
 • Data Portabilitet i spesielle omstendigheter, noe som betyr at du kan be om at dine personlige opplysninger sikkert flyttes, kopieres eller overføres fra vårt IT-miljø til et annet. Dette gjelder kun hvis vårt lovlige grunnlag for å behandle dataene dine er samtykke eller oppfyllelse av en kontrakt, og vi behandler dataene dine på automatiserte måter.

Hvis du mener at vi ikke har overholdt dine rettigheter, kan du klage til informasjonskommissæren ved å besøke deres nettside https://ico.org.uk/.

 

Automatisert beslutningstaking og profilering

Vi utfører ingen automatiserte beslutnings- eller profileringsaktiviteter mens vi behandler personopplysningene dine.

 

Endringer i denne personvernerklæringen

Selskapet forbeholder seg retten til å oppdatere denne personvernerklæringen når som helst. Du kan be om den mest oppdaterte versjonen fra oss når som helst ved å kontakte oss på kontaktdetaljene nedenfor.

 

Kontakte oss

Ikke nøl med å kontakte oss angående spørsmål knyttet til denne policyen ved å Kontakt oss

Enhet 2 Hartlebury Trading Estate, Hartlebury, Worcs, DY10 4JB
Tlf.: +44 (0) 1299 250552
Fax: + 44 (0) 1299 253833
Selskapsregistreringsnummer: 3974352
MVA : 753880894