arcticspas saltvann hot tubs kontra tradisjonelle

Hjem » Saltvann Hot Tubs vs Tradisjonelt: Alt du trenger å vite

Saltvann Hot Tubs vs Tradisjonelt: Alt du trenger å vite

by | September 24, 2020

Velge en hot tub som er riktig for deg og din familie kan føles litt overveldende. Med alle alternativene som er tilgjengelige i dag, kan man lett føle seg fortapt og ikke vite hvor man skal begynne. I denne artikkelen sammenligner vi saltvannHot Tubs med Traditional, og gir deg detaljene du trenger for å ta et informert valg.

Fordelene med saltvann er betydelige. Saltvann er bedre for hydroterapi, billigere å betjene, lettere å vedlikeholde og skånsommere mot huden blant andre.

Fordeler med saltvann

Noen hot tub kan bli et saltvann hot tub når du legger til en salt-klor generator. Saltet løses opp og produserer klor, som holder vannet ditt rent.

onzen
R

Lavere forhåndskostnad

På grunn av behovet for å kjøpe saltklorgeneratoren, har saltvannssystemer høyere forhåndskostnader enn tradisjonelle hot tubs. Men de veier opp for dette i det lange løp ved å redusere daglige driftskostnader og betydelig redusere tiden du bruker på å vedlikeholde hot tub eller svømmespa.

R

Lavere vedlikehold

Et saltvannssystem koster mindre å vedlikeholde på løpende basis. Når det er riktig satt opp, regulerer systemet seg selv, og holder vannet kontinuerlig renset. Mindre tid brukt på å teste ut pH-nivåer og kjemisk komposisjon betyr mer tid brukt på å nyte din hot tub.

R

Lavere mengder klor

Salt bruker elektrolyse for å produsere klor i mengder som er langt lavere enn hva du ville ha i en tradisjonell hot tub. På grunn av dette synes personer med sensitiv hud at saltvannssystemer er mildere og mindre irriterende. Saltvannsystemer har ikke den sterke kjemiske lukten som du finner i klorert hot tubs og bassenger. Vannet holder seg også mykere lenger.

R

Bedre for hydroterapi

Fordi saltvann hot tubs er mer flytende, flyter du bedre i dem, og reduserer trykket på muskler og ledd. Saltvann hjelper også med å trekke ut ekstra væske fra huden, og hjelper til med å lindre ubehaget fra hovne ledd og betennelser og gjør det til en god behandling for personer med leddgikt.

Arctic Spas® toppmoderne Onzen™ Saltvannssystem og Spa Boy® automatisering bruke moderne teknologi for å lage en hot tub opplevelse som er overlegen og praktisk. Vår teknologi overvåker og opprettholder perfekte vannforhold, mens du fokuserer på å få all avslappingen du fortjener i din hot tub.

Besøk vår nettside i dag for å lære mer om hvordan Arctic Spas Onzen™ Saltvannssystem og Spa Boy® teknologi gir en luksuriøs hot tub oppleve eller last ned en kjøperguide.