Slik bruker du Apple Airport for å koble til hot tub til hjemmenettverket

Hei, det er Dave her. Jeg skal bare vise deg innstillingene du vil ha hvis du har en Apple AirPort som din hjemmeruter for å bruke tilkoblingsalternativet for hjemmenettverk. Så her er jeg, jeg skal bare bli med i... sørg for at jeg er på hjemmenettverket, som jeg har kalt "epletest." Du vil ha det kalt uansett, men dette er nettverket du har en Apple AirPort. Ved å bruke det koblet du deg dit. Deretter skal du starte verktøyet AirPort-verktøy.

Så bare gå til søket, skriv inn luft og finn AirPort-verktøyet, start det, sørg for at det fant en, kom ned til manuell oppsett, og her er alle innstillingene dine her. Vi skal klikke på trådløs – trådløs modus. Den vil bli satt til å opprette et trådløst nettverk hvis du bruker det for hjemmeruter. Nettverksnavn: min heter "epletest."

Du kan navngi det hva du vil. Radiomodus: bare sørg for at den er på 802.11n, B&G-kompatibel. Kanal: dette er den viktigste, sørg for at kanalen din er satt til seks. Trådløs sikkerhet: du kan velge hvilken som helst – WEP, WPA, WPA2 – bare ikke velg disse bedriftsløsningene. Så den kan settes til begge. Det viktigste er at du bare må huske hvilken du stiller den til, fordi du må legge inn det fra appen. Denne her er satt til WPA2 personlig. Ok, og lag passordet ditt uansett. Jeg skal bare endre det slik at jeg kan vise deg. Og bare klikk oppdater. Og det kommer til å starte på nytt. Og når den starter på nytt vil den ha de nye innstillingene. Og så vil du kunne gå til spaet ditt og prøve å få spaet til å logge på hjemmenettverket.