Slik bruker du Dlink-ruteren for å koble til hot tub til hjemmenettverket

Ok, vi skal gå gjennom ruterinnstillingene for en D-link-ruter. Så dette er en D-link ruter. Vi kommer til å bli med i det trådløse nettverket og sørg for at du er på D-link. Så der er den der, dlinktest2, det er det vi skal få spaet til å logge inn på er D-link-ruteren. Vi blir med på det, la oss koble det sammen. Vi skal starte en nettleser og skrive inn 192.168.0.1 i adressefeltet, så det er for D-link. Denne siden kommer til å komme opp. Du kan se her at vi har en DIR-615. Dette er et brukernavn admin og det er ikke noe passord. Dette er standard admin og ingen passord. Det kommer til denne siden. Dette er ruterens innstillingsside. Vi skal klikke på trådløse innstillinger og komme ned hit for å sette opp manuell trådløs tilkobling, og jeg skal gå gjennom disse innstillingene med deg.

Det er noen viktige. Den første, WiFi-beskyttet oppsett. Du må deaktivere dette. Greit? Sørg for at dette er et deaktivert WPS- eller WiFi-beskyttet oppsett. Aktiver navnet på det trådløse nettverket. Dette kan være hva du vil. Så uansett hva du vil ha dette så lenge det er alfanumerisk. Så ikke legg inn mellomrom, for eksempel ikke legg inn dlink space test. Spaet vil ha vanskelig for å gjenkjenne den plassen og bruker heller ikke symboler som et pund-tegn eller en strek eller noe sånt. Ok, sørg for at det bare er bokstaver eller tall. Så vi vil endre, vel, jeg lar det være som det var, så dlinktest02.

Denne sørger for at du er blandet. Så blandet 802.11 og GMB, og du vil deaktivere denne automatiske kanalskanningen. Så sørg for at den er deaktivert og at vi er satt til kanal seks, ok. Den der er viktig. Kanalbredde Jeg tror ikke noen av disse spiller noen rolle 20MHz eller 20/40. Og sikkerhetsmodus, dette vil være personlig preferanse. Så du vil ha WPA Personal, WEP, du kan velge en av de to, bare ikke velge bedrift. Ok, så vi blir sittende fast på WPA Personal. Og du må bare huske disse innstillingene fordi du må legge dem inn i appene. Du må fortelle appen hva den skal fortelle dine globale spotkomponenter WiFi hvordan du logger på hjemmenettverket. Så vi overlater det settet til WPA Personal.

Og igjen denne WPA, bare WPA2 eller en av dem, det spiller ingen rolle. Chiffertype dette kan være TKIP, AES eller begge deler. Igjen, denne spiller ingen rolle, og dette er passordet ditt her. Ok, bare gjør det til globalspa, men dette er hva du vil at passordet til hjemmeruteren skal være. Så vi kommer hit og lagrer innstillinger, og det kommer til å få deg til å vente. Bare for å være sikker på at de har registrert seg. Og hvis du hadde endret SS-ID-en, måtte du logge på på nytt. Vi vil bare sørge for at vi kan logge på igjen. Dette er passordet, vi har ikke endret det. Ok, vi er koblet sammen. Vi kan komme tilbake hit og nå er vi satt opp nå. Vi kan gå til appen og legge inn det og få spaet til å logge på hjemmenettverket på D-link-ruteren.