Dette er Christian Staples med Arctic Spas. Og i dag skal vi gå over hvordan vi kobler til Ethernet over strøm. Så dette er en måte å koble ditt Arctic Spa til Internett uten ved hjelp av WiFi.

Så et av problemene vi noen ganger har hatt med WiFi er at du får problemer med forstyrrelser fordi WiFi er på utsiden av huset, eller noen ganger er det en lav signalstyrke. Så det dette gjør er at det fjerner disse variablene fra den, og vi kjører Internett hovedsakelig over strømledningen din som mater hot tub.

Så for å gjøre dette, skal vi åpne opp boksen her. Det første du vil gjøre er å slå av strømmen. Og så fjerner vi bare skruene. Jeg har fjernet alle de andre bare for å gjøre det raskere.

Og så har vi vår Ethernet over strømmodul her. Så denne kommer i to deler. Denne her som vi har festet ledningene til kommer til å gå inn i pakken. Så det du vil gjøre er at du vil finne denne pluggen her kalt J21. Så det er akkurat der. Og du skal ta en av ledningene og koble den til J21. Du bare skyver det rett over.

Og så er den andre den nøytrale. Så du vil legge den rett på den nøytrale linjen. Enhver av de nøytrale vil fungere. Men du bare skyver den rett på dit. Sørg for at den er fin og tettsittende.

Og så skal du ta Ethernet-ledningen. Du skal plugge den inn i bunnen av modulen og deretter også til hovedkortet på denne siden her.

Og da må alt dette passe inn her, så vi må bare finne et sted det passer. Og så må vi koble til den andre siden på den trådløse ruteren.

Så det vi skal gjøre er at vi skal ta og vi skal plugge inn modulen i veggen her. Og koble deretter Ethernet-kabelen til bunnen.

Så det du vil gjøre er at du vil plugge inn Ethernet-kabelen til den trådløse ruteren eller modemet, uansett hva du bruker til det trådløse. Så det vi ønsker å gjøre nå er å sørge for på begge modulene at alle lysene er på, og dette vil avgjøre at begge modulene er koblet til og snakker med hverandre. Så du kan se på lysene der at de alle er på fast.

Så når den er paret, bør du se dette lyset lyse opp, og det vil fortelle deg at det kommuniserer med den andre modulen. Hvis du ikke gjør det, er vi på feil kraftledning. Så fordi spaet fungerer utenfor begge strømledningene, og et 110 volt-system bare fungerer fra 1, må vi sørge for at vi er på rett strømledning. Så det du vil gjøre er at du vil fjerne denne J21-pluggen og koble den inn her til linje 2-terminallinjen. Bare en av disse vil fungere. Så der går du, bare hekt den helt opp til linje 2-siden. Og så skal den pares med den andre modulen.

Ok, så det vi må gjøre nå er at vi må gå inn og fortelle det hot tub at vi må ha en dynamisk IP-adresse i stedet for en statisk IP-adresse. Så vi gjør det i innstillingsknappen. På en Epic-serie med fem pumper kommer det til å være pumpe nummer 5. Eller den vil være i samme posisjon på noen av de andre karene bare for innstillingsknappen. Men vi holder nede denne knappen i ca 20 sekunder til det står LLP på skjermen.

Ok, så ikke juster noe annet nå. Ellers kommer du sannsynligvis til å ringe oss. Og bare gå ned til du ser IP. Så akkurat nå er den satt til ST, som er statisk. Vi skal endre den til DY, som er dynamisk. Og så skal vi bla nedover gjennom resten av alternativene.

Vi lar spaet starte på nytt. Når den har startet på nytt og du har din nåværende temperatur her, skal vi ta og slå av strømmen ved bryteren og deretter slå den på igjen. Så jeg går og gjør det nå.

Det tar bare et sekund før den starter på nytt nå. Og da burde vi være gode til å gå.

Og når du har den gjeldende temperaturen nå, er du tilbake til normalen. Nå, det vi trenger å gjøre er å gå videre til datamaskinen vår og koble til spaet.

Så akkurat nå skal vi snakke om hvordan du registrerer spaet ditt myarcticspa.com. Dette vil gi deg tilgang over Internett for å kontrollere din hot tub.

Ok, så nå vil vi gå til datamaskinen vår. Sørg for at du er koblet til samme nettverk som den trådløse ruteren. Og hvis du er like kul som oss, kaller du det Arctic. Og vi vil gå til myarcticspa.com.

Så nå, når du trekker det opp, ønsker vi å opprette et brukernavn og passord og registrere spaet. Så vi skal gjøre en ny registrering. Så denne skal vi navngi Arctic Spas Utah. Og vi skal bruke e-postadressen min. Og så skal du lage et passord. Og så klikker vi her for å registrere oss. Så nå står det velg et passord, så vi må skrive inn passordet vårt. Bekreft passordet ditt og bekreft e-postadressen din. Og så har vi noen sikkerhetsspørsmål. Så vi går gjennom dem. Jeg aner ikke hva den første filmen jeg så, men jeg vet mellomnavnet til mitt eldste barn. Og så skriver du inn fornavn og etternavn og et telefonnummer, adresse. Du velger ditt land.

Så nå, dette punktet, skal den søke etter spaet. Og det kommer til å komme opp med en kode på hot tub seg selv. Så vi kommer til å trykke Søk.

Ok, så nå, dette er koden som kommer opp her. Og alt vi trenger å gjøre er å trykke på en knapp, så konfigurerer den den.

Så nå kan vi faktisk se spaet her. Så vi kommer til å klikke på Registrer deg. Så nå kommer den til å be deg om et kallenavn. Du kan komme opp med hvilket navn du vil. Og så ber den deg om spanummeret. Så dette kommer til å være serienummeret ditt, men bare nummerdelen av sifrene.

Så for å finne serienummeret står det rett på denne platen her hvis du ikke har det på annen måte. Og serienummeret er akkurat der.

Så vårt serienummer er 157308. Og så trykker vi bare på enter.

Nå står det at det er vellykket registrert, og vi kan kontrollere My Arctic Spa nå. Så nå står det at vår nåværende temperatur er 101. Vi kan slå på pumpene bare ved å trykke på disse knappene her. Vi kan slå på lyset. Alle innstillingene dine er her. Og så en veldig fin funksjon er dette strømforbruket som er under Diagnostikk. Og vi kan faktisk se og se hvor mye spaet vårt faktisk koster oss å drive.

Så det er hvordan du registrerer spaet ditt og får tilgang til spaet ditt på myarcticspa.com og kobler det til Ethernet over strøm.

Flere hot tub reparasjonsveiledninger og videoer er her.