Hvordan installere WiFi på hot tub

Intervjuer: Hei, det er Dave som skal gjøre en Wi-Fi-installasjon. Her er Dave.

Dave: Ok, så vi skal koble opp Wi-Fi til denne globale pakken. Se hva vi har i esken. Du kan ha en Ethernet-kabel, og som allerede har en standardlink installert, [inaudible 00:00:22] 13.5, og deretter strømforsyningen til ruteren og Wi-Fi-modulen. Og legg merke til her, før jeg installerer det, har du SSID - GSC 10019, så når du søker etter nettverket der ute, kommer du til å lete etter den SSID - GSC 10019.

Intervjuer: Er det likt på alle, eller kommer alle til å ha sitt eget individ?

Dave: Alle er forskjellige. Alle er unike.

Bare finn et sted å montere denne enheten. Når du først har fått den montert, skal du bare vippe den opp slik at du kan se hva som skjer, og nå skal vi montere strømforsyningen. Så hullet her er allerede boret, men bruk en 7/8-hullssag, bor et hull inn i siden på pakken slik at du kan montere skjermavlastningen [SP], der, og selve strømforsyningen. Flytt [inaudible 00:01:34] lysene ut av veien, [inaudible 00:01:35] lysene. Trekk av borrelåsen, stikk den et sted her inne. Nå skal vi koble denne enden til 110 eller 220 direkte strøm. Så vi kobler den røde til direkte linje en, som du finner rett ved siden av pumpe to-sikringen, det er pin J-22. Så disse er bare direkte 110 strøm, den sitter ved siden av disse pumpesikringene. Og så kan vi koble den til nøytral, en tom en på nøytral bar. Ok, så det er strømmen din installert.

Intervjuer: Det er der, ja.

Dave: Og det kan gå på hvilken som helst av disse barene. De er alle åpne, nøytrale linjer. Så skal vi kjøre denne kabelen ut til ruteren. Og dette lille trikset her er at du må ta Ethernet-kabelen, den kommer til å bli installert i den lille pakken på denne måten, ta av mutteren, sett mutteren på strømforsyningen så den sitter der, og vi skal løpe ut hullet. Vi må kjøre dette gjennom kabelbindet, litt stramt. Kjør den gjennom den andre siden, så kan vi stramme opp, ikke helt men få den tett. Så tar vi inn Ethernet-kabelen vår. Den skal gå gjennom mutteren og deretter kjøre. Jeg vet ikke hvor godt du kan se dette, fra skjermavlastningspakken, komme gjennom hullet, der er mutteren din på. Nå skal Ethernet bare løpe opp, bak alle pillene [SP], og plugges inn i prosessorkortet akkurat her, og sørge for at det klikker inn, det er tett installert. Ok, og stram kabelen. Det er lunt, nå skal vi kjøre disse gjennom Wi-Fi-boksen vår.

Vi har strøm og Ethernet. Så strømpluggene i midten. Ethernet kobles til det eneste stedet det kan gå inn. Det jeg liker å gjøre er å ikke la det stå slik, bare i tilfelle du har en lekkasje. Pek den ned, på den måten hvis det kommer vann på den, i stedet for å renne inn i kretskortet, vil den renne ned på bakgulvet. Og det er installert. Vi slår den på og gir den en prøve.

Så hvis Ethernet er riktig tilkoblet er det et grønt lys her på prosessorkortet som viser deg at alt er tilkoblet i orden. Så hvis den er koblet fra, går den ut. Ok, bare koble fra den, hvis jeg kobler den til igjen vil du se et grønt, fast lys. Hvis den flimrer, betyr det at den vet at noe er koblet til, men at den ikke får et godt signal. Den er på solid, det betyr at den får en god forbindelse.

Så nå skal jeg vise deg hvordan du kobler til og kontrollerer spaet. Så vi har lastet ned appen, så appen er på iPhone. Så vi går til innstillingene dine, så går du til Wi-Fi, nå skal vi se etter den GSC 10019, den skal dukke opp på nettverkene dine. Bli med i det nettverket. Passordet kommer til å være globalspa, ett ord. I en annen video viser vi deg hvordan du endrer det, men de kommer alle fra fabrikken med globalspa, ett ord, bli med. Du trenger bare å skrive inn det aller første gangen du kobler til, og deretter kobles det til automatisk. Du vil se sjekken der og at den er tilkoblet, og så leter du etter det lille Wi-Fi-signalet øverst som sier at det er tilkoblet.

Nå skal vi lansere appen. Så jeg har den her, Arctic Spas. Ok, så jeg skal bare vise deg, beklager, den kjørte i bakgrunnen. Lukk den. Så bare for din referanse, med iPhone 4, hvis ting kjører i bakgrunnen, for å lukke det, dobbeltklikker du på den nederste knappen, og holder deretter ikonet til de vrikker, og trykker deretter på de små røde prikkene for å lukke alt som kjørte . Nå skal vi relansere appen og den er koblet til. Så du kan se vanntemperaturen er 84, settpunktet er 72 og nå kjører vi.

Intervjuer: Bra saker. Takk Dave.

Dave: Installert.