Hvordan koble Android-telefonen til hot tub WiFi

Hei folkens, det er Dave her fra Global. Skal bare vise dere hvordan du får Android til å fungere. Noen få mennesker har problemer med det. Jeg skal vise deg problemet som de fleste har. Så vi har her, se opp her ... Jeg har spaets wifi som bare sitter her ute slik at du kan se det. Det er merket "Arctic Spas 11481." Så dette er det som kommer som wifi-modulen i spaet og vi skal prøve å få Android-appen kjører med det. Så jeg har her en HTC og hva som skjer her hvis du kan se her oppe, IP-adressen. En IP-adresse er adressen en enhet får på et nettverk.

IP-adressen til wifi, som er den grå wifi-modulen, er 169.254.3.1 og så er IP-adressen til spa-pakken som er prosessorkortet 169.254.3.3 Nå er problemet i dag, det er egentlig ikke et problem, det er bare et problem med alle Android-enheter, er når du går til innstillinger og trådløst og nettverk. For du må være med i spaets wifi-nettverk. Gå til wifi-innstillingene og vi ser her "Arctic Spas 11481.”

Så det er spaet, det er det vi trenger for å bli med. Klikk på den, passordet er Global Spa. Det er standard fabrikkpassord. Så jeg skriver det inn og trykker på koble til. Så hvis du ser opp her står det "kobler til, henter IP-adresse" fra spaet, og så mottar den aldri, aldri en. Problemet er androider, når de får…Det vil svare ja…Spaet vil gi det 169.254.3. og et tall. Og når den får det, tror den at den ga den til seg selv, så blir den sittende fast i denne løkken av tilkobling, og den vil aldri koble seg til. Måten å få den til å koble til første gang er at du klikker på menyknappen.

Du vil ha en avansert innstilling. Klikk på "Avansert" og du må skrive disse inn manuelt. Du må bare skrive dem inn én gang, og hver gang du kommer tilbake, vil de allerede være fylt ut for deg. Så klikk "Bruk statisk IP" og du må kopiere disse ned. IP-adresse 169.254.3.2 og du kan bruke hva som helst så lenge det ikke er 3.1 eller 3.3, så du kan bruke 3.101, 107, 109, 200, det spiller ingen rolle. 169.254.3.2 "Gateway" til wifi er 169.254.3.1.

Du trenger ikke å vite hva noen av disse betyr, bare skriv inn disse tallene. “Nettmaske” 255.255.0.0 og deretter DNS 1 og 2 bare skriv inn den samme adressen 169.254.3.1. Når du har gjort det, gå tilbake og du vil se at den koblet til med en gang. Så akkurat nå er den på statisk IP, så igjen meny, avansert, statisk IP, vi har skrevet inn disse og nå er den koblet til. Så nå skal vi hjem og finne vår Arctic Spas app, som er der, start den og den skal kobles til dette spaet her. Og der er den.

Det tar et minutt, men det er ett pumpespa, bare en pumpe og et lys.