Hvordan bruke strømstyringsfunksjonen til Hot Tub Applikasjon

Ok, så bare en kjapp oppdatering på MyArcticSpa.com. Du vil nå se, øverst på toppen, en fane kalt Diagnostikk, og du vil ha strømforbruk tilgjengelig for deg nå. Så det pleide å være på demo-modus, det er nå tilgjengelig. Og så alt det er, er det bare gir deg, i løpet av de siste 24 timene, de siste 7 dagene og de siste 30 dagene, hvis du skriver inn fra strømregningen hvor mye du betaler for strøm, vil det konvertere for deg og fortelle deg omtrent hvor mye spaet ditt koster deg å kjøre. Det gir deg en liten graf her som bare viser deg hvilke komponenter som har kjørt. Og så gir den deg en graf, dette er de siste 24 timene, og du vil bare se kilowattene her og tiden. Så varmeren var på, i dette tilfellet, fra 6:06 til 6:11. Den var på i fem minutter 15. juni 2014.

Ok, og disse her nede, dette vil være pumpen din som kjører på lav hastighet, så dette ville være en filtersyklus og denne ville være en oppvarmingssyklus. Så det gir deg på en måte bare en idé, og så kan du bare begynne å få en historikk over hvor ofte spaet ditt kjører. Det gir deg på en måte en visuell. Det er et par oppvarmingssykluser rett på rad her, så sannsynligvis ble spaet brukt, vil jeg tippe. Og de siste 30 dagene.

Så dette vil være ganske nøyaktig så lenge du har en god internettforbindelse, fordi den er avhengig av tilkoblingen av spaet til internett. Og hvis spaet kobles fra, kan det skjeve dataene. Så si at varmeren var på, så koblet den fra, og når den koblet til igjen, var varmeren på, beregner den at den var på hele tiden. Så hvis det ikke var det, vil det få dette tallet til å se høyere ut enn det burde være. Så bare ha disse tingene i bakhodet. Og ja, lek med det, og forhåpentligvis forbedrer det måten du bruker din hot tub.

Lær mer om strømstyringsfunksjonen til Arctic Spas her..

Last ned Arctic Spas app her: eple eller her: Android