Ofte stilte spørsmål ved kjøp av en Hot Tub

Du har spørsmål, og vi har svar. Kjøper en hot tub kvalifiserer ikke bare som «et hvilket som helst gammelt kjøp». Du investerer bokstavelig talt i hjemmet ditt, familien din, deg selv. Det er derfor vi opprettet denne siden med ofte stilte spørsmål (FAQ).

Hvis du ikke finner svaret på spørsmålet ditt, vær så snill kontakt oss og vi svarer gjerne på spørsmålet ditt.

Spørsmål: Jeg har ikke mye uteplass hjemme. Vil min hot tub eller svømmespa "passer" inn i rommet mitt?
A: Uansett plassbehov, Arctic Spas har en hot tub for å passe dine behov. Fra små 1-2 personer hot tubs til ekspansive 8-personers bærbare spa, tilbyr vi noe for enhver smak. Vår hot tubs og spa er perfekt for å fylle ut ubrukt plass.

Og fordi produktene våre er bygget for å tåle alt Mother Nature kan tilby, vil du glede deg over hvor som helst, uten bekymringer hot tub brukes hele året!

Bunnlinjen: hvis hagen din, feriehuset eller andre steder trenger oppgradering, Arctic Spas kan få det til!

Spørsmål: Der jeg bor er vintrene vanligvis strenge. Hvordan vil min hot tub beskyttes mot elementene?
A: Hver Arctic Spas hot tub og spa er konstruert og designet for å fungere året rundt. Men ett område som skiller merket vårt fra resten er med allværs, ultra-holdbare deksler – nærmere bestemt vår Mylovac hot tub dekke.

Dette dekselet representerer gullstandarden for robust, værbestandig beskyttelse for deg hot tub. Tung snø, bøtter med regn, ekstreme temperaturer, til og med å gå på toppen – Mylovac-dekselet har bokstavelig talt Arctic Spas hot tub eller spa dekket, uavhengig av hva som er utenfor. I motsetning til andre deksler i én størrelse, er Mylovac-dekselet vårt designet for å passe Arctic Spas hot tubs og spa som hånd i hanske.

Verdens tøffeste merke av hot tubs fortjener verdens sterkeste, mest utendørs-klare deksel. Og best av alt, du kan få alt rett her på Arctic Spas!

Spørsmål: Må jeg bruke uendelige timer i "vedlikeholdsmodus?"

A: Arctic Spas er stolt over å selge verdens mest holdbare hot tub, og vi er også kjent for uovertruffen pålitelighet. Smarte designfunksjoner som vårt FreeHeat-isolasjonssystem gjør at andre komponenter som pumper og motorer kan jobbe smartere, ikke hardere, og dermed sikre varig verdi.

Pluss, med valgfrie tilleggsfunksjoner som vår Spa Boy® fjernvedlikehold og overvåkingssystem, mange funksjoner er bokstavelig talt lett tilgjengelig.

En grunn til hvorfor Arctic Spas er så populære er fordi eiere elsker den minimale mengden vedlikehold som kreves.

Q: Hva med pre-eide hot tubs? Gjør Arctic Spas selger kun nyprodusert hot tubs og spa?
A: Vår pre-eide og brukte hot tubs tilby den doble fordelen med drastisk reduserte priser med enestående kvalitet. Vi har mye brukt av toppkvalitet hot tubs på salg, noen for mindre enn $1,000.

Når du kjøper en brukt hot tub fra Arctic Spas, er du sikret best mulig kvalitet, legendarisk værklar ytelse og støtte fra vår oppmerksomme, responsive kundeservice.

Spørsmål: Gjør Arctic Spas hot tubs gi noen helsemessige fordeler?
A: Basert på montering av vitenskapelige data, ser det slik ut. Regelmessig bruk av hot tubs, svømmespa og bærbare spa - som alle er inkludert i Arctic Spas inventar – viser lovende fordeler for en rekke sykdommer, skader og plager, inkludert:

Diabetes
Ryggsmerte
fibromyalgi
Gikt
Blodtrykk
Muskelsmerter
Og mer

Du bør alltid rådføre deg med legen din før du deltar i noen form for hydroterapi, inkludert hot tub bruk. Men fra vårt ståsted, konsekvent hot tub bruk ser ut til å være et ideelt supplement for alle som ønsker å forbedre helsen.

Spørsmål: Hva er? Spa Boy®?
A: Det mest avanserte automatiserte vannbehandlingssystemet du finner hvor som helst. Med full smarttelefonfunksjonalitet, Spa Boy® tillater Arctic Spas eiere kan glede seg over 24/7 overvåking av badekarets interne vannforhold.

Smarte innebygde varsler kommuniserer umiddelbart Ph-nivåer, temperaturinnstillinger, vannstrålefeil og mer.

For mer informasjon, sjekk ut vår omfattende Spa Boy® innhold, med en informativ video og mer.

Spørsmål: Jeg trenger å utstyre min hot tub. Kan Arctic Spas hjelpe?
A: Tilbehøret vårt lar deg tilpasse og tilpasse din Arctic Spas hot tub eller svømme spa som du synes passer. Det beste av alt er at tilleggene våre er designet med samme oppmerksomhet på detaljer og holdbarhet i all vær som våre vanlige hot tubs er kjent for!
Spørsmål: Kan jeg kjøpe kjemikalier og filtre til min hot tub at Arctic Spas?
A: Det kan du sikkert! Vi leverer noen av de beste merkene og de mest populære desinfiseringskjemikaliene til din hot tub eller bærbart spa. I tillegg eliminerer våre innovative filtreringssystemer (inkludert våre populære dybdefiltre) behovet for konstant å tilsette kjemikalier til hot tub.

Vår kunde-først filosofi inkluderer en vanskelig å slå bekvemmelighet faktor; Arctic Spas har som mål å tilby en "one-stop shop"-opplevelse slik at det er mindre å løpe rundt etter kjemikalier og filtre, og mer tid til å nyte i hot tub!

Spørsmål: Er Arctic Spas hot tubs virkelig det tøffeste merket som finnes?
A: Ja. Vi er sikre på at ingen andre merker tilbyr de værbestandige egenskapene, varig verdi og minimale vedlikeholdskrav som Arctic Spa tilbyr.
Q: Arctic Spas Er de beste hot tub for kaldt vær? Bevis det.
A: Vel, det er egentlig ikke et spørsmål, men vi tar det likevel. Arctic Kingdom, et reise- og opplevelsesutforskningsselskap med base i Nunavut-territoriet, nord i Canada, bruker en av våre hot tubs i regionens klima under null.

Vårt arktiske rike hot tub tåler rutinemessig minusgrader, iskalde arktiske vinder og all slags nedbør – og er fortsatt et kjærkomment, innbydende tilfluktssted for alle sine gjester!
Før du kjøper en annen hot tub, vurder den uslåelige holdbarheten og ytelsen til Arctic Spas – vi er #1 alternativet for utendørs hot tubs i verdens tøffeste klima!

Spørsmål: Så hvor mye vil det koste for en Arctic Spas hot tub eller svømme spa?
A: Det avhenger av en rekke faktorer (størrelse, valgfrie funksjoner osv.), men for en tilpasset vurdering av dine prisbehov, vennligst besøk vår prisside.
Spørsmål: Hva med et saltvannsbaljealternativ? Gjør Arctic Spas tilbyr denne funksjonen, og hva er fordelene?
A: Ja, med vår proprietære hot tub system kalt Onzen. Arctic Spas har utviklet en revolusjonerende prosess som produserer naturlig forekommende desinfiseringsforbindelser fra Dødehavssalter. Ved hjelp av en prosess som kalles elektrolyse, genererer Onzen-systemet automatisk intern sanitisering.

Mens de fleste hot tubs blir desinfisert ved å tilsette ekstra forbindelser og kjemikalier, er Onzen-systemet vårt et selvrensende system, noe som resulterer i vann som har overlegne desinfiseringsegenskaper sammenlignet med typiske hot tubs og spa.

Saltvann hot tubs er mindre etsende, med vannkvalitet som er mye mildere og mindre etsende. For mer informasjon om Onzen vannsystem, vennligst klikk her.

Spørsmål: Gjør det Arctic Spas har noen spesialtilbud eller kampanjer?
A: Du vedder. Bare besøk våre spesialtilbud for sesongbaserte insentiver, introduksjonspriser for nye produkter og mye mer.

Vi oppdaterer alltid våre tilbud og spesialtilbud, så sjekk innom ofte! For å gi deg bare ett eksempel, våre SPESIALTILBUD-arrangementer gir deg sjansen til å kjøpe utvalgte Arctic Spas hot tubs og spa til eksklusive, rimelige priser.

Vanlige spørsmål om Hot Tubs

Takk for besøket Arctic Spas®. Målet vårt er å hjelpe deg med å finne den mest pålitelige, best bygde hot tub eller svømme spa tilgjengelig hvor som helst.

For ytterligere spørsmål du har om våre svømmespa eller hot tubs, kan du ringe oss på 800-309-1744, se vår siste brosjyre eller besøke din lokale Arctic Spas oppbevare.