Hvordan laste ned Arctic Spas Telefon App

Hei folkens, jeg skal bare vise dere en rask video om hvordan du laster ned appen. Du må gå og forsikre deg om at du er koblet til internett og fra skjermen klikker du på appbutikken: eple - Android. Vent til den siden lastes inn. Og så på bunnen vil du klikke på søk. Så her oppe, bare skriv inn... du kan skrive inn hot tub, kan du skrive inn Arctic Spas eller bare skriv inn hot tub, og søk.

Og her er vi. Fire ned kl Arctic Spas, ok der er det. Den forteller deg om appen, og den er gratis. Så når du vil installere det, klikker du og installer. Den kommer til å be deg om ID-passordet ditt, så bare skriv det inn og det går tilbake til startskjermen. Du ser venter, lasting og der er den. Installerer, og nå har du det.

Ok, jeg skal vise deg hvordan du faktisk kobler til spaet i en annen video.

Nå har du demo-modus og den lar deg leke med appen, se hva det handler om.