Kjære Arctic Spas,

Jeg kjøpte Ocean fra Barb Shopf på Integrity Pools i september 2013. Jeg kan ikke fortelle deg hvor fornøyd jeg er med Swim Spa. Da jeg begynte å søke etter svømmespa, var det for å heve ryggsmerter og ha en annen kilde til trening enn løping, som jeg har gjort i 25 år. Legen min sa at svømming ville være det beste alternativet, men jeg visste at det ikke ville fungere å få medlemskap i det lokale bassenget. Jeg ville ikke sette meg i bilen og kjøre for å svømme. Tiden min er for viktig for meg. Vel, la meg fortelle deg at jeg aldri har hatt slik styrke og bevegelighet og har vært fri for ALLE ryggsmerter.

Jeg var ganske bekymret for muligheten til å holde spaet kjølig nok til å svømme i. Å vite at dette er en Hot Tub Jeg kunne ikke tenke meg å senke temperaturen nok til å svømme trygt. Jeg er så fornøyd med svømmetemperaturen min på 86-87 mandag-fredag ​​for å svømme hver dag og deretter Hot Tub temp på 100 i helgen for terapi og avslapning. Vinteren 2014 har vist seg å være en av rekordbøkene og jeg er stolt over å si at de 5 graders tempene ikke holdt meg fra treningen min!! Jeg fortsetter å fortelle mannen min at hvis jeg elsker dette spaet like mye midt på sommeren som jeg har gjort midt i de kaldeste vintrene, vil jeg være en GRUTT glad kvinne!!

Takk takk til Barb og alle på Integrity pools, for en stor hjelp de har vært. Jeg var veldig bekymret for å kunne ta vare på kjemiske nivåer i spaet. Fagfolkene ved Integrity har ledet meg gjennom læringskurven for riktig vedlikehold av spaet. Etter 3 måneder kan jeg si at jeg føler meg trygg på min evne til å gjøre dette og hvis jeg kan gjøre det kan alle!! Jeg hadde til og med Matt, serviceteknikeren på telefonen en kveld klokken 10:30, da jeg kom hjem og fant lysene mine blinke og en kode jeg ikke forsto som ble vist på skjermen. Matt gikk oss gjennom den lille justeringen som var nødvendig på spaet for å rette opp problemet. Hvilket annet selskap har teknikere tilgjengelig for samtaler midt på natten!

Under undersøkelsesfasen av kjøpet mitt ringte jeg en annen lokal forhandler for å høre om jeg kunne prøve Michael Phelps svømmespa. De fortalte meg at de ikke kunne fylle spaet for meg å prøve med mindre jeg var forpliktet til å kjøpe det. For en spøk, hvordan kan jeg forplikte meg til å kjøpe noe FØR jeg prøver det. Selvfølgelig ønsket integritetsbasseng meg velkommen til å svømme, og det gjorde jeg i 4 dager i strekk. Det tok meg bare 15 minutter å VITE at jeg ville elske å svømme i Ocean Swim Spa. Jeg fant ut at tjoret er min favorittmåte å svømme på. Jeg bruker ingen jetfly og jeg føler at jeg svømmer i åpent vann uten å måtte stoppe og endre veibeskrivelse!! Min mann som hater å trene svømmer også og elsker det. Han bruker tjoret og dysene for å gjøre arbeidet vanskeligere.

Effektiviteten til spaet har vært veldig imponerende, og det har vært vanskelig å merke en stor forskjell på strømregningene våre. Vi følte at anslaget gitt til oss da vi kjøpte spaet på $60 i måneden er veldig rimelig. Selv i denne forferdelige snøkalde vinteren!! Ha ha

Jeg vil oppfordre alle som har et ønske om et livsendrende kjøp til å sjekke ut Artic Spas. Jeg hadde valget mellom en ny bil eller et svømmespa, og jeg vil aldri angre på at jeg beholdt min 2005 minivan og valgte Swim Spa! Hver gang jeg bruker den føler jeg at jeg er på en fantastisk ferie og den er i min egen bakgård!! Min favorittdel er å ta ryggstreken og se opp i himmelen og se flyene gå forbi. Virkelig utrolig!! Takk Arctic for å lage et kvalitetsprodukt som jeg gjerne anbefaler til hvem som helst!!

Vennlig hilsen,
Sharon U