Ingen liker å være innelukket innendørs. Etter en lang, hard dag er det ingenting som å dra nytte av uteplassen og slappe av i en plass laget kun for mor. Du kan bli kreativ selv med et beskjedent budsjett – alt du trenger er litt fantasi.

Mamma slapper av i en Hot Tub

Se for deg en fredelig oase hvor du kan komme deg vekk fra alt, for bare noen få dyrebare minutter, og lade opp etter en lang dag på jobb eller krangle med barna; en oase i bakgården for å tilbringe litt kvalitetstid med ektemannen eller et spesifikt område der barna kan skape kaos uten å ødelegge huset.

Evaluer dine eiendeler

Det første du må gjøre er å se på hva du må jobbe med. På en spasertur rundt i hagen din, gjør notater eller skisser av hva du vil ha i ditt private paradis. Er det en skyggefull del av bakgården der du kan gjøre om til en lesekrok, eller et sted å ta noen minutter for deg selv? Hvis ikke, vurder å bygge et rimelig lysthus eller telt med en komfortabel hengekøye eller sjeselong for dine avslappingsbehov. Ta deg tid til å bestemme hvordan du kan forskjellige deler av bakgården for forskjellige formål.

Utvid horisontene dine

Et uterom er en utmerket måte å utvide boarealet ditt på. Dra nytte av det flotte været og de milde nettene ved å skape et samlingssted for familien med komfortable futoner eller sofaer. Legg til en bålplass, og du vil ha et herlig sted for familien å samles etter middagen og tilbringe litt kvalitetstid.

Kun for voksne

Noen ganger trenger du bare litt voksentid for deg selv, og ingenting kan gi avslapning som en hot tub. Tenk deg å ta en fin lang bløtlegging i en toppmoderne hot tub etter at barna har lagt seg, fordrive tiden med å vaske bort alle dagens stress og bekymringer.

Det er enkelt å sette opp dette området for bare deg og din ektefelle å nyte for litt sårt tiltrengt tid sammen også. Du har kanskje ikke tids- eller utgiftskonto for en helgeferie, men a hot tub kan gi deg noen øyeblikk til å koble til igjen og tenne den romantiske ilden som lett kan gå seg vill i det daglige mas.

Gjør plass til barna

Selvfølgelig vil du ha et privat sted for deg selv, og det hot tub vil bli mye brukt av de voksne, men det ultimate uterommet for mødre vil også inneholde et sted som vil holde barna opptatt. Sett opp et område hvor de kan unne seg kunst og håndverk, spille spill og komme seg vekk foran TV-en. De vil elske å kunne gjøre alle de rotete tingene, uten å måtte bekymre seg for å ødelegge teppet eller velte noe, og du vil elske å slippe å komme etter dem.

Det krever bare litt fantasi og oppfinnsomhet for å gjøre hagen din til det ultimate uterommet for mødre. Når du har forvandlet hagen, vil du lure på hvordan du noen gang klarte deg uten den.