Oppgraderinger, alternativer, tillegg

Lenker til de fleste av våre alternativer, oppgraderinger, tilbehør og rekvisita finner du nedenfor. En av de beste egenskapene til et Arctic Spa er at det kan oppgraderes med alternativer på stedet etter at du har det installert. Hvis du bestemmer deg for at du vil ha et av alternativene 1 eller to år på vei, kan du få det lagt til hot tub. Hvis vi finner opp et nytt alternativ som du liker, har du det lagt til også. Mer om det nedenfor.

Hvis du har kommet hit og leter spesielt etter hot tub tilbehør som trinn, løftere osv da kan du finne det lettere å bla gjennom disse på denne siden.

*Nesten ALT innebygd hot tub alternativer kan legges til Arctic Spas allerede installert hjemme hos deg. Vi designer vår hot tubs å være oppgraderbar og fremtidssikret. Kostnaden for å legge til et alternativ er bare litt høyere enn når du kjøper det fabrikkinstallert (for å ta hensyn til arbeidet på stedet som trengs for å legge det til).

Dette er en veldig god mulighet til å få de aller nyeste funksjonene som du kanskje ikke visste om når du kjøper spaet. Faktisk kan det hende at funksjonen ikke har blitt oppfunnet ennå på det tidspunktet! De fleste funksjonene som kan legges til er vist nedenfor.

Trinn og barer

Trinn og stenger

Dekselløftere

Hot tub dekselløfter

Håndlister

rekkverk for hot tubs

Kjemikalier

Kjemikalier

EcoPack Spa-kontroller

EcoPak-etikett

OnSpa® WiFi-tilkobling med WebConnect

Hot tub med en On Spa-funksjon

Mylovac™ "Walk on" Spa-deksel

Mylovac deksel

TruGuard titan/teflonbelagt varmeapparat

TruGuard varmeapparat

Topp ozonsystem

Topp ozonsystem

Aquanova ozonsystem

Aquanova

Onzen™ saltvannssystem

Onzen saltvannssystem

Spa Boy®

SpaBoy-applikasjon

Aquatremor™ stereosystem

Aquatremors taktile transdusere

Wet Tunes™ stereosystem

Wet Tunes stereosystem

YESS OXYGEN HUDTERAPI

Kvinne slapper av i et arktisk spa med Onzen-funksjon