arcticspas hvorfor hot tubs er bra for deg

Hjem » Hvorfor Hot Tubs er bra for deg

Hvorfor Hot Tubs er bra for deg

by | Mar 11, 2021

Å være sunn er ikke en størrelse som passer alle. Det som fungerer for deg, fungerer kanskje ikke for noen andre. Å spise riktig og trene er en flott kombinasjon, men når du legger til massasje og varme, hjelper de til å lindre og bli kvitt smerter, smerter og raskere restitusjonstiden.

Folk investerer i Hot Tubs av mange forskjellige grunner. Hydroterapi er en av dem. Har du vurdert alle de helsemessige fordelene du kan få ved å ha en god suge i en Hot Tub or spa?

 

Du trenger bare 20 minutter

Å prøve å finne tid til å lene seg tilbake og slappe av kan være vanskelig med en hektisk timeplan og travel familie. Det er viktig å huske at du bare trenger å bløtlegge i ca. 20 minutter. Vaner bygges opp over tid, og litt innsats kan gjøre en stor langsiktig forskjell. Studier viser at 20 minutter i en Hot Tub med nedsenking i varmt vann hjelper deg med å slappe av muskler, frigjøre spenninger og berolige din mentale tilstand.

 

Nedsenking i varmt vann

Nedsenking i varmt vann bidrar til å redusere hevelse, forbedre sirkulasjonen, lindre kroniske ryggsmerter og redusere betennelse fordi oppdriften i vannet lindrer tyngdekraften. Å ta trykket av leddene hjelper mot ledd- og leddsmerter.

Vannterapi hjelper med pust og utholdenhet fordi vannet får pustemusklene til å jobbe 60 % hardere. Når du styrker og bygger utholdenhet, blir musklene knyttet til pusten sterkere. Vann er mye tettere enn kroppen vår, så når vi senker kroppen vår i vann, lar det trykket bringe oksygenrikt blod til lungene våre. Trener i en Hot Tub or Svømme spa har vist seg å øke atletisk ytelse utenfor Hot Tub.

 

Hvordan gjør Hot Tubs Hjelp med avslapning?

Hot Tubs fremme avslapning. Når du er nedsenket i varmt vann. Musklene dine vil bli mindre anspente og som et resultat redusere stress. Når du bare trenger å suge i ca. 20 minutter, lar du vannnedsenkingen påvirke nervesystemet og lar deg føle på samme måte som om du mediterer.

Denne følelsen er det som skaper avslapningen og komforten du opplever mens du bruker din Hot Tub for vannnedsenkningsterapi.

 

Hot Tubs Og ditt immunsystem

Når du er i en Svømme spa, Hot Tub, eller et hvilket som helst miljø som får temperaturen til å øke, stimulerer kroppens naturlige produksjon av hvite blodceller. Å ha rikelig med hvite blodceller hjelper kroppen din å bekjempe virus, infeksjoner og forbedrer den generelle helsen. Ved å bruke din Hot Tub ofte vil hjelpe deg å bli syk sjeldnere og ha færre helseproblemer generelt.

 

Hvordan Hot Tubs Påvirker søvn

Ingen ønsker å ha problemer med å sove. Hvis du opplever søvnløshet og har problemer med å sovne. Prøv å suge i deg Hot Tub or spa en time før du legger deg for å fremme søvn. Når kroppen din øker kroppstemperaturen og deretter kjøles ned, blir du trøtt som et resultat, noe som gir en natt med bedre søvn.

Hvis du har problemer med å falle eller holde deg i søvn, prøv å suge i deg Hot Tub or spa og deretter gå til sengs nesten umiddelbart etter.

Konklusjon:

Neste gang du nyter et bad i din Hot Tub. Husk alle de positive fordelene du mottar for helsen din. Alt fra mental avslapning, smertelindring og hjelp med søvn.

Det kan være vanskelig å finne tid til å lene seg tilbake og slappe av, men du trenger bare 20 minutter. Forhåpentligvis hjelper disse insentivene deg med å finne en grunn til å ta et bad Arctic Spas® Hot Tub.